Дц просто не играет в свою игру ,

Отправлено 18.03.2023 12:04
И еще Дц я уже приводил пример,
Игрок А , купил 300% задротит неделю,купил 300% задротит неделю,купил 300% задротит неделю,купил 300% задротит неделю,купил 300% задротит неделю
Игрок Б ,купил300% нет времени или желания сидеть на мобах,купил300% нет времени или желания сидеть на мобах,купил300% нет времени или желания сидеть на мобах, на собиралось 900% выделил одну неделю и плотно по фармил мобов
Игрок С , купил 1200%(если хватит финансов и желания ) использовал, пошел на пол часа в хаоты , час скорпионов по бил и офнулся на месяц из игры
Постараюсь подвести итог. по причиние что пару лет назад вы не захотели признать свою ошибку или это было так запланировано, вы хотите всех игроков загнать в вариант Игрока А или Ирока С, почему вы как геймдизайнер предложили сейчас вариант НОРМАЛЬНОГО ИГРОКА убрать?
Отправлено 18.03.2023 12:34
И еще Дц я уже приводил пример,
Игрок А , купил 300% задротит неделю,купил 300% задротит неделю,купил 300% задротит неделю,купил 300% задротит неделю,купил 300% задротит неделю
Игрок Б ,купил300% нет времени или желания сидеть на мобах,купил300% нет времени или желания сидеть на мобах,купил300% нет времени или желания сидеть на мобах, на собиралось 900% выделил одну неделю и плотно по фармил мобов
Игрок С , купил 1200%(если хватит финансов и желания ) использовал, пошел на пол часа в хаоты , час скорпионов по бил и офнулся на месяц из игры
Постараюсь подвести итог. по причиние что пару лет назад вы не захотели признать свою ошибку или это было так запланировано, вы хотите всех игроков загнать в вариант Игрока А или Ирока С, почему вы как геймдизайнер предложили сейчас вариант НОРМАЛЬНОГО ИГРОКА убрать?
Так його ж "почистили" вороги того "нормального ігрока". Він тепер ниє на форумі, вороги радіють.
Саме тому існує Свічник зречення, щоб не вішали на себе бафи без міри.
Жиза: "Мой перс, перс брата, перс жены, перс жены брата, и перс брата жены, и перс брата жены брата. Один демонический IQ на всех. Прошу не блочить! Я могу каждое утро с ними фоткаться, я как бы доказать могу, что не болабол"
Хит месяца: "Я уже давно забил на игру, играю только для удовольствия."
"Игра хорошая, после обновления 5 февраля нет смысла играть, как так золото общее, а если я с какого нибудь игрока не играю а играет кто то другой?"
Хит недели: " Это не экономическая игра, а мморпг. "
Отправлено 18.03.2023 12:42
Так його ж "почистили" вороги того "нормального ігрока". Він тепер ниє на форумі, вороги радіють.
Предмет вже давно був у грі, його дія - не секрет.Написано: "При використанні в Храмі кланового замку - знімає всі позитивні закляття з обраного персонажа (Преміум аккаунт не відноситься до позитивних заклятть)."Що не зрозуміло?!
Так зробіть щоб і шанс не відносився до "позитивних заклять" І не буде взагалі таких тем на форумі
Преміум дає гравцю перевагу +10 зарядів, ЕКУ без зарядів і по вашій логіці це не позитивне закляття
Тоді як шанс НЕ ДАЄ гравцю ніякої переваги в бою з іншим гравцем, але по вашій логіці це позитивне закляття)
Чи лижі не їдуть, чи я ебанутий?
Отправлено 18.03.2023 12:46
Так зробіть щоб і шанс не відносився до "позитивних заклять" І не буде взагалі таких тем на форумі
Преміум дає гравцю перевагу +10 зарядів, ЕКУ без зарядів і по вашій логіці це не позитивне закляття
Тоді як шанс НЕ ДАЄ гравцю ніякої переваги в бою з іншим гравцем, але по вашій логіці це позитивне закляття)
Чи лижі не їдуть, чи я ебанутий?
Ти пишеш про необхідність реактивно змінювати механіку, тому що тобі вона не подобається.
Я пишу про проактивне використання бальзамів, щоб їх "очистка" була не вигідна для ворогів.
Далі ти будеш писати, що "в мене було 50 бонусів до параметрів, їх зняли з мене, я за них сплатив на ринку золото, приберіть їх зі списку позитивних заклять"?
Повторюю:
Предмет вже давно був у грі, його дія - не секрет.Написано: "При використанні в Храмі кланового замку - знімає всі позитивні закляття з обраного персонажа (Преміум аккаунт не відноситься до позитивних заклятть)."
Прочитайте це та спробуйте зрозуміти.
П.С. Таки ти.
Мотивація 80 лвл "зробить щось, щоб не було таких тем на форумі". А чому не "зробить щось, щоб я не застрелив це цуценя"? Чи "зробить щось, інакше я підірву себе в метро"?
Жиза: "Мой перс, перс брата, перс жены, перс жены брата, и перс брата жены, и перс брата жены брата. Один демонический IQ на всех. Прошу не блочить! Я могу каждое утро с ними фоткаться, я как бы доказать могу, что не болабол"
"Игра хорошая, после обновления 5 февраля нет смысла играть, как так золото общее, а если я с какого нибудь игрока не играю а играет кто то другой?"
Отправлено 18.03.2023 12:55
Ти пишеш про необхідність реактивно змінювати механіку, тому що тобі вона не подобається.
Я пишу про проактивне використання бальзамів, щоб їх "очистка" була не вигідна для ворогів.
Далі ти будеш писати, що "в мене було 50 бонусів до параметрів, їх зняли з мене, я за них сплатив на ринку золото, приберіть їх зі списку позитивних заклять"?
Повторюю:
П.С. Таки ти.
По-перше, я не переходив на "ти".
По-друге, я як і багато людей до мене пишуть, що дану механіку треба змінювати. Варіанти змін були описані в декількох темах.
По-третє, вам було зроблений натяк на недосконалість "проактивного використання бальзамів", ви вирішили впертись в свою позицію.
По-четверте, ніхто ніде не писав про чистку 50 бонусів, тому що це в принципі якраз "позитивне закляття".
Прочитайте це і спробуйте зрозуміти.
П.С. Як там зі світлом, інтернетом? Може з'явиться якийсь розвиток проекту? чи знову щось не так?
Отправлено 18.03.2023 13:04
Повторюю:
П.С. Таки ти.
Мотивація 80 лвл "зробить щось, щоб не було таких тем на форумі". А чому не "зробить щось, щоб я не застрелив це цуценя"? Чи "зробить щось, інакше я підірву себе в метро"?
Якщо це такий варіант боротьби с протидією мега позитивних бафів чому ця механіка лише в одиничному випадку та завжди під контролем найсильнішого клану. Чому ця механіка не знаходиться в кожному замку?Щоб клани могли її розвинути та мати протидію хоча б до взаємних чисток одне одного? Чому мені потрібно домовлятися з топ кланом щоб мене не чіпали і те що я накопичив за роки не прибрали "Жестом доброї руки"?.Це гра , чи це знущання ? Вас коли почистили у вас було багато позитивних бафів які потрібно було фіксанути?
Ви зробили механіку для більшого знущання та домінування одиниць над більщістью . І лише один аргумент боротьби піти та розвалити цю фортецю впливу маючи не рівні сили . Я граю в гру , в не в корумповану симуляцію сучасного світу , де я повинен підмазувати ворогоів хабарами , або бити їм укліни щоб вони мені дали можливість грати .
- Pravedniy и Неумолимый депутат это понравилось
Отправлено 18.03.2023 13:08
Отправлено 18.03.2023 13:14
По-перше, я не переходив на "ти".
По-друге, я як і багато людей до мене пишуть, що дану механіку треба змінювати. Варіанти змін були описані в декількох темах.
По-третє, вам було зроблений натяк на недосконалість "проактивного використання бальзамів", ви вирішили впертись в свою позицію.
По-четверте, ніхто ніде не писав про чистку 50 бонусів, тому що це в принципі якраз "позитивне закляття".
Прочитайте це і спробуйте зрозуміти.
П.С. Як там зі світлом, інтернетом? Може з'явиться якийсь розвиток проекту? чи знову щось не так?
По-перше, а чому б ні?
По-друге, багато людей пише, що треба знизити податки, та прибрати комунальні платежі!
По-третє, звісно, бо моя позиція існує с самог опочатку без змін, окрім допису про Преміум та працює. Крім того я ж пояснюю саме для чого було це створено.
4) А в чому різниця, окрім того, що бальзами гравець отримує безкоштовнно, а за зілля, чи припустимо блага Банілли сплачує?
П.С. Поживемо - побачимо.
Якщо це такий варіант боротьби с протидією мега позитивних бафів чому ця механіка лише в одиничному випадку та завжди під контролем найсильнішого клану. Чому ця механіка не знаходиться в кожному замку?
Га? Це вже "Все взяти та поділити" чи ще ні? Та й взагалі - в кожній цитаделі є, чи не так?
Коли ця механіка робилась не було цих бальзамів ще навіть в уяві гравців. Вони ніяк не впливать на параметри та дають лише + до шансу вибивання ресурсів з. монстрів на всю команду . Чистка параметрів щоб протидіяти ворогу який став силтнішим в декілька разів на полі битви окей , чистка шансу не є окей. Розумієте?
Ага, розумію. оце вже вірний напрямок, нарешті, у вас.
Тепер спробуйте пояснити нам в чому різниця.
Отправлено 18.03.2023 13:16
Отправлено 18.03.2023 13:20
Преміум, що купують за арт кристали чистити неможливо . А бонуси які ви надаєте за поповнення — будь-ласка . В чому ж різниця преміуму та шансу? Ви певно подумали за моменти коли премім купують на декілька місяців та років і це буде занадто . А якісь бонуси за поповнення грець з ними , хай отримують бонуси які множать на 0 їх вороги ,ці дурники гравці . Таккю за таке відношення та механікк гри яку не змініють вводячи оновлення .
Бальзами шанса не купують!
Отправлено 18.03.2023 13:21
- DarkClow нравится это
Отправлено 18.03.2023 13:35
Отправлено 18.03.2023 13:36
По-друге, багато людей пише, що треба знизити податки, та прибрати комунальні платежі!
Ты сравниваешь вещи которые не сравнимы или может гости в твоем доме начнут платить за электрику потому что они автоматом присоединились в команду в твоей квартире , как в игре шанс делится?
Предмет вже давно був у грі, його дія - не секрет.
ты путаешь хронологию, предмет был а колб шанса не было, не было даже према и описания что прем не чистится, описание было добавлено позже
п.с Леонид вы не играете в игру, вы знаете ее механику но не знаете свою игру, по этому у вас такой онлайн
Отправлено 18.03.2023 13:48
- DarkClow и jtjoker это понравилось
«Всё есть яд, и ничто не лишено ядовитости, одна лишь доза делает яд незаметным»
Отправлено 18.03.2023 13:56
ахуенный подход,
Щось не влаштовує?! Це мабуть розробники СК2.
Купують витрачаючи реальні кошти (скажімо так якщо за поповнення), та проводять чистку їх не витрачаючи . Дуже гарне рішення.
Купують не бальзами. Бальзами отримують.
Повернемося до питання: чому саме ви вважаєте, що треба виключити бальзами здобичі зі списку позитивних заклятть?
Не намагайтеся тягнути розробників до своїх кланових війн, бальзами знімалися підсвічником з самого їх початку. Це частина цієї механіки, яка була саме для того й зроблена, щоб бути протидією масс бафам, подобається вам це, чи ні.
- jtjoker нравится это
0 посетителей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых