Вільні, тому що, Українці
Автор темы:
pocus
, Feb 24 2023 11:34
5 ответов в этой теме
Отправлено 24.02.2023 11:34
Рік тому, ми прокинулися під звуки вибухів, сирени, крики про допомогу.
Рік тому російські окупанти принесли біль у нас дім. Вони надіялися захопити нас за 3 дні. Але ми Українці.
Ми ті кого не залякати снарядами, ми ті хто не зламався, навіть в окупації. Кожен з нас знаходиться на своєму фронті.
Дякую кожному що Ви є, за нами правда та перемога, нескорений, вільний - Український народ.
Борітеся - поборете (с) Тарас Григорович Шевченко
- NEECRAGG2, Люцифер_, Ж_рец and 3 others like this
Отправлено 24.02.2023 18:43
Патріот уеві...
Я за той рік втратив 67 побратимів,и це тільки с тих кого я знав,не кажучи за інших.
І сам так добре постраждав.
Сидіти писати,це не справу робити.
Бісите.
Я за той рік втратив 67 побратимів,и це тільки с тих кого я знав,не кажучи за інших.
Бісите.
Сообщение изменено: KURAMA (24.02.2023 18:51)
Я тыщу планов отложу На завтра.Ничего не поздно. Мой гроб ещё шумит в лесу, Он-дерево, Он нянчит гнезда.
Отправлено 24.02.2023 21:52
Я тебе зовсім не знаю, як і ти мене щоб задавати мені ці питання! Тільки я не прийшов сюди вихвалятися "ципляти собі медалі, робити себе жертвою" як зробив це ти! Війна продовжується.С початку,який ти зробив внесок,для того щоб наша Країна перемогла?
Немає тих кого не доторкнулася рука війни. Кожен на своєму місці працює за для перемоги. А свої повідомлення залиш для тих чоловіків які покинули нашу країну.
Сообщение изменено: pocus (24.02.2023 22:49)
- ВитяУбийца нравится это
Отправлено 24.02.2023 23:29
Патріот уеві...
Бісите.
- Nedji_MK и pocus это понравилось
0 посетителей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых