![]()
Чи потрібно підняти вимоги по параметру реакції персонажа?
Отправлено 26.06.2026 00:14
![]()
Жиза: "Мой перс, перс брата, перс жены, перс жены брата, и перс брата жены, и перс брата жены брата. Один демонический IQ на всех. Прошу не блочить! Я могу каждое утро с ними фоткаться, я как бы доказать могу, что не болабол"
Хит месяца: "Я уже давно забил на игру, играю только для удовольствия."
"Игра хорошая, после обновления 5 февраля нет смысла играть, как так золото общее, а если я с какого нибудь игрока не играю а играет кто то другой?"
Хит недели: " Это не экономическая игра, а мморпг. "
Отправлено 26.06.2026 23:01
А що це за нова аура? Чи розробник гри не знає назви аури? Чи може голосування зроблено з урахуванням деградації гравців (спроще назви, малюнки замість визначення)?
Якщо мені не зраджує память, то у МЩ є аура "обращенія" (до речі, чого це адміністрація досі не переклала офіційний сайт?), але "аури зворотнього удару" не бачив.
Отправлено 29.06.2026 21:10
так а в чому сенс цих опитувань? це ж абсурд тому що кожен клас буде кричати "Різать, різать, різать..." інший клас яким не грає або бо руки з жопи, просто будь, що напиши і буде та ж тенденція різати...я вже мовчу що он егрей 6 мулями зайде і вплине на будь які результати інших 30 людей які досі в це грають...
Отправлено 30.06.2026 01:59
це ж випливає проблема не в аурі, а в тому що гравці вперлися у який предел чи то по лвл чи то по макс стату і тд..може в цьосу напрямку рухатись, а не різати аури тим хт овже все пройшов..
Для того щоб гравець не впирався в предел( а на мою думку зараз предел це 2500-3500 ряки) потрібно угрозу і ауру поміняти місцями, в такому випадку гравець зможе не витрачати всі очки ку аури), або підняти потребу в реакції)
Блоки веодно качнуть ку на максимум для того що б замість ряки вкачати силу)
А взагалі особисто моя думка що аура зворотнього удару нічим не гірше за ауру точності, але чомусь на гранді аура точності хоче 65 ловкості за 1%, а для блоків чомусь 35
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых