Перейти к содержимому

Фото
- - - - -

Повернення популярності хаотичних боїв

• Please log in to reply
2 ответов в этой теме

#1 mWar

mWar

Горожанин

• Members
  • 452 сообщений

Отправлено 07.06.2026 16:23

Хаотичні  бої в  грі займають особливе місце тому , що  є практично єдиним видом  боїв  типу івента які гравці можуть створювати без адміністрації, та на жаль останнім часом вони  не популярні і відбувається їх дуже мало, навіть в тиждень тренування .

Я висловлю свою думку чому:

-Перше і основне  напевно , дуже погано падає  навіть в  тиждень тренування,  щоб вигравати  потрібно багато витрачати ресурів( гриби , заряди) а  нагороди  дуже часто немає зовсім , або  падає щось не потрібне ( це  вже не враховуючи що якщо і падає контракт, то більшість вони не вигідні)

-Друге це  те що гравці  більших лвл повинні грати хаоти з гравцями від  17 рівня які  мають малий рейтинг,але всерівно дуже впливають на баланс бою( тут можна багато наводити прикладів, але думаю гравці і так все знають, але якщо адміністрації потрібні ці приклади, я можу їх навести пізніше , або  інші гравці)

- Третє це елітні хаотичні бої та господа , всім відомо  що деякі з них занадто сильні і багато боїв перемагають саме вони а не гравці,  також вони є дуже великою проблемою  для кастерів, вони   дуже легко убивають їх , розсівають більшість корисних заклинань, іноді без причини

Це три основні причини на мою думку які  відбивають бажання грати , гравці можуть доповнити

Прохання адміністрації звернути увагу на проблему , та повернути популярність для багатьох улюблених боїв  :)

#2 DarkClow

DarkClow

Developer

• Administrators
  • 26858 сообщений

Отправлено 20.06.2026 18:46

-Друге це  те що гравці  більших лвл повинні грати хаоти з гравцями від  17 рівня які  мають малий рейтинг,але всерівно дуже впливають на баланс бою( тут можна багато наводити прикладів, але думаю гравці і так все знають, але якщо адміністрації потрібні ці приклади, я можу їх навести пізніше , або  інші гравці)

Й турніри?!

Жиза: "Мой перс, перс брата, перс жены, перс жены брата, и перс брата жены, и перс брата жены брата. Один демонический IQ на всех. Прошу не блочить! Я могу каждое утро с ними фоткаться, я как бы доказать могу, что не болабол"

Хит месяца: "Я уже давно забил на игру, играю только для удовольствия."

"Игра хорошая, после обновления 5 февраля нет смысла играть, как так золото общее, а если я с какого нибудь игрока не играю а играет кто то другой?"

Хит недели: " Это не экономическая игра, а мморпг. "

#3 mWar

mWar

Горожанин

• Members
  • 452 сообщений

Отправлено 21.06.2026 09:50

Й турніри?!

так звичайно, в турнірах така ж проблема, (також присутня не велика популярність і  турнірів, але це вже інша тема)

Квест Кровь и доблесть, непоганий перший крок повернення хаотів

0 посетителей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых