Хаотичні бої в грі займають особливе місце тому , що є практично єдиним видом боїв типу івента які гравці можуть створювати без адміністрації, та на жаль останнім часом вони не популярні і відбувається їх дуже мало, навіть в тиждень тренування .
Я висловлю свою думку чому:
-Перше і основне напевно , дуже погано падає навіть в тиждень тренування, щоб вигравати потрібно багато витрачати ресурів( гриби , заряди) а нагороди дуже часто немає зовсім , або падає щось не потрібне ( це вже не враховуючи що якщо і падає контракт, то більшість вони не вигідні)
-Друге це те що гравці більших лвл повинні грати хаоти з гравцями від 17 рівня які мають малий рейтинг,але всерівно дуже впливають на баланс бою( тут можна багато наводити прикладів, але думаю гравці і так все знають, але якщо адміністрації потрібні ці приклади, я можу їх навести пізніше , або інші гравці)
- Третє це елітні хаотичні бої та господа , всім відомо що деякі з них занадто сильні і багато боїв перемагають саме вони а не гравці, також вони є дуже великою проблемою для кастерів, вони дуже легко убивають їх , розсівають більшість корисних заклинань, іноді без причини
Це три основні причини на мою думку які відбивають бажання грати , гравці можуть доповнити
Прохання адміністрації звернути увагу на проблему , та повернути популярність для багатьох улюблених боїв ![]()