1.Mwar
2. два одноручні молоти куплені в березні цього року
3
Отправлено 31.03.2026 23:45
як на фото
Знімок екрана 2026-03-31 234137.png 1.05Мб
0 Количество загрузок
але щоб ручки для молотів були як на другому знімку
Отправлено 06.04.2026 19:32
А що сталося з цим?!
Жиза: "Мой перс, перс брата, перс жены, перс жены брата, и перс брата жены, и перс брата жены брата. Один демонический IQ на всех. Прошу не блочить! Я могу каждое утро с ними фоткаться, я как бы доказать могу, что не болабол"
Хит месяца: "Я уже давно забил на игру, играю только для удовольствия."
"Игра хорошая, после обновления 5 февраля нет смысла играть, как так золото общее, а если я с какого нибудь игрока не играю а играет кто то другой?"
Хит недели: " Это не экономическая игра, а мморпг. "
Отправлено 10.04.2026 14:55
- Також ви можете розібрати будь-яку вашу Артефактну зброю або Артефактну реліквію, перетворивши їх на артефактні кристали, які можуть бути витрачені на замовлення нового Артефакта, на покращення або перековку наявного.
Випадково чи з розрахунку наперед? ![]()
Жиза: "Мой перс, перс брата, перс жены, перс жены брата, и перс брата жены, и перс брата жены брата. Один демонический IQ на всех. Прошу не блочить! Я могу каждое утро с ними фоткаться, я как бы доказать могу, что не болабол"
Хит месяца: "Я уже давно забил на игру, играю только для удовольствия."
"Игра хорошая, после обновления 5 февраля нет смысла играть, как так золото общее, а если я с какого нибудь игрока не играю а играет кто то другой?"
Хит недели: " Это не экономическая игра, а мморпг. "
Отправлено 10.04.2026 14:59
в цілому по промальовці є кілька допрацювань -
1.ручки зробити трішки товстішими і трішечки довшими але щоб візуально не були задалеко ( думаю як на першому фото буде добре, і щоб було видно вирізблення)
2. буквально трішечки добавити розміру головам
3. контраст кольору не відповідає тому що на фото, тому голови втратили свою хижість і стали мультяшними
4. анімувати аури на круг молотків і зробити їх більш чіткішими і щоб ті каплі вогню і льоду ніби скапували ,( тут мій косяк що зразу не написав, думав що по фото буде зрозщуміло)
5. очі на головах зробити якось краще бо зараз це просто маленькі кружочки, можна типу анімувати якось трішки щоб яркіше загорались кожних 5-6 секунд
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых