Перейти к содержимому

Фото
- - - - -

Бесплатная 2Д версия на андроид

newage 2D android

• Закрытая тема Тема закрыта
12 ответов в этой теме

#1 я тута

я тута

Горожанин

• Elite
  • 1317 сообщений

Отправлено 22.02.2026 19:30

Многим игрокам часто нужно зайти в 2Д версию , например чтобы сделать полноценно перестат , перекинуть золото, поставить что-то на рынке под пас , сходить на госпожу и тд и тп,а доступ есть только к 3Д версии,где данный контент урезан.
Отличным вариантом был моб браузер Puffin,но из-за частых обнов сертификатов безопасности, версий  андроида он часто перестает работать или вовсе недоступен,требует платной подписки каждый месяц.
Поэтому один из наших администраторов тг сообщества "NewAge" решил портировать ПК версию на андроид собственноручно.
Сейчас ещё сыровато,но уже можно :
-Сделать перестат раскинув статы и ОУ;
-Переводить золото;
-Использовать игровой чат;
-Использовать руны перемещения через портал;
-Перемещение по ВМ .
-Видеть визуал артефактов,оплачивать и покупать .

Первый открытый релиз после тестинга состоялся сегодня в нашем тг канале по игре:

https://t.me/nuratopgame

2д клиент портирован на андроид с помощью эмулятора Ruffle . За разработку и улучшение отвечает игрок Бомбану. С последующими обновлениями функционал и стабильность клиента будет получать "улучшения". 

P.S.Ссылка на скачивание в тг посте ниже:

https://t.me/nuratopgame/10288

Прикрепленные файлы

Сообщение изменено: я тута (22.02.2026 19:37)

#2 Red Devils

Red Devils

Тираэль

• Elite
  • 3844 сообщений

Отправлено 22.02.2026 20:39

я правильно понимаю это стороннее приложение не связанное с разработчиками?  Раньше за такое бан давали) 
З.Ы. надеюсь потом не будет кучу тем по типу помогите у меня увели акканут и тд. 

Сообщение изменено: Red Devils (22.02.2026 20:43)

«Всё есть яд, и ничто не лишено ядовитости, одна лишь доза делает яд незаметным»

#3 Albus Silente

Albus Silente

Король севера

• Elite
  • 2201 сообщений

Отправлено 22.02.2026 21:10

5.5 Заборонено:

• Використання сторонніх програм (включаючи, але не обмежуючись, засобами емуляції та віртуалізації, ботами, клікерами та іншими) з метою отримання переваги у грі.

Не рекомендую вводити ваші дані, які передаватимуться через емулятор і додаток без дозволу адміністрації.

#4 фестидимка

фестидимка

Горожанин

• Members
  • 693 сообщений

Отправлено 22.02.2026 21:30

А еще он будет отправлять ваш ник и пароль игроку Бомбану  :rolleyes:

• Old Pirate, я тута, BigShow2013 and 1 other like this

#5 Бомбану

Бомбану

Страж

• Members
  • 238 сообщений

Отправлено 22.02.2026 21:31

Я лиш можу сказати що було зроблено, а дальше все на ваший страх і ризик, дц вкурсі, написав "особисто я не проти", ігрових переваг ви ніяких не отримаєте тому що це все ще Ruffle, а не Adobe Flash player

Можливо адміністрації буде цікаво

Через утиліту JPEXS FFDec я здійснив пошук .swf файлів в запущеному клієнті, пошук здійснювався в оперативній пам'яті в процесі гри. .swf файл - це флеш файл для флеш плеєра

JPEXS FFDec знайшов основний swf файл який грубо кажучи зашитий в плеєр/клієнт з розширенням exe, я його розмістив в папку з клієнтом

Тепер цей swf файл можна відкривати любим плеєром, хоч flash player різних версій хоч будь що інше, но я зробив через ruffle тому що його дальше можна запускати на телефоні

Я думав в першу чергу просто скопіювати файли клієнта на телефон, і через android ruffle відкривати swf файл клієнта, але скоріше за все воно запускається в якомусь окремому контейнері, і основний файл клієнта не бачить допоміжних, по типу карти і т.д., тому було прийнято рішення створювати окрему веб сторінку всієї папки клієнта, а для того що б це була не просто лиса сторінка було дороблено ще в html віртуальну мишку і клавіатуру

А збирався apk файл за допомогою capacitor, він дозволяє створювати окремий webview додаток, і якраз він створює віртуальний сервер, що б не заливати цей клієнт на якийсь сайт, якось так

#6 Бомбану

Бомбану

Страж

• Members
  • 238 сообщений

Отправлено 22.02.2026 21:42

5.5 Заборонено:

• Використання сторонніх програм (включаючи, але не обмежуючись, засобами емуляції та віртуалізації, ботами, клікерами та іншими) з метою отримання переваги у грі.

Не рекомендую вводити ваші дані, які передаватимуться через емулятор і додаток без дозволу адміністрації.

Впринципі це було зроблено по тій причині що у деяких гравців немає можливості відкрити гру через Puffin web browser, хоча Puffin web browser просто транслює вам веб сторінку віддаленого компа на якомусь американському айпішнику (Забавно що коли тільки Puffin ставав популярний адміністрація скоріше за все була не в темі і заблокувала якийсь з айпі адресів на вхід з мого аккаунта і у мене буває ситуація коли не працює вхід в Puffin і приходилось переключатися на інший сервер)

А так впринципі кожен телефон свою localhost сторінку і спілкується тільки з сервером гри, якось так

#7 В КеДаХ

В КеДаХ

Ополченец

• Members
  • 76 сообщений

Отправлено 22.02.2026 23:18

мені надходять чужі паролі куда звертатись?
(я шучу)

#8 В КеДаХ

В КеДаХ

Ополченец

• Members
  • 76 сообщений

Отправлено 22.02.2026 23:38

Розповів історію з сторони, бомбану мій брат, я людина проста люблю спати днем а грати в ночі, він говорить мені колискову про клієнт поки я сплю, історія проста, ігроки звертались до мене за пуфін, я перенаправляв до бомбану, пуфін як віндовс, обновляється частіше ніж боти фармлять обени в хаотах, бомбану задовбався шукати нові браузери нових версій пуфінів, в тг групі можете подивитись скільки раз було викладенно АКТУАЛЬНУ версію пуфіна, і щоб не ходити кругами було створенно цей клієнт, переваги це ніякої не дає, як пуфін тільки чуть краще, чисто зайди в команду на бойні, як бій то в 3д, або перевести голд, поки даний клієнт не спроможній на більше. Те що ігроки пишуть за перенаправлення паролів це перше про що можна подумати, но такі же страхи можна сказати було за (актуальні) версію пуфіна, всі вони були від бомбану підставні проги модна було робити і там, но як бачити ніодної теми про стирений акаунт немає.

Бомбану задрав добав щоб мій логін зберігався а то вводити заново задовбешся

• Бомбану нравится это

#9 ЗайченокPRO

ЗайченокPRO

Ополченец

• Members
  • 92 сообщений

Отправлено 23.02.2026 23:51

Натестировали что уже с пк зайти не могу в 2д,спасибо

#10 ОЛЕГ

ОЛЕГ

Горожанин

• Members
  • 240 сообщений

Отправлено 27.02.2026 00:18

Зачем вы вот это все расписываете и оправдываетесь. Если не интересно, то пусть не заходят. Никто никого не заставляет. 

Это скдывалось в тг чат, где ДЦ являеться админом. ДЦ насколько я знаю не против. 

Вместо того чтоб выразить благодарность за альтруизм, люди начинают выкидывать правила и личные догадки.

Играйте дальше с онлайном, где не собираеться дюжина 20+.

#11 х_ТРОЛЬ_х

х_ТРОЛЬ_х

Горожанин

• Members
  • 654 сообщений

Отправлено 27.02.2026 09:38

ДЦ админ тг чата - это звучит потужно.

Я тогда как суперадмин чата ОСББ призываю забанить ДЦ за систематическое нанесение вреда проекту, несвоевременное выполнение условий ивентов, проведение их задним числом, не информирование об этом на официальных страницах проекта, двойные стандарты к своей работе (на шабаш, нуармана, награды за коней у него нет времени и света, а на выгодное пополнение всегда есть четко). 

Вы там у себя в секте  уже башкой тронулись с "скидывалось в тг чат")))

• MrPopo нравится это

#12 я тута

я тута

Горожанин

• Elite
  • 1317 сообщений

Отправлено 27.02.2026 20:56

ДЦ админ тг чата - это звучит потужно.

Я тогда как суперадмин чата ОСББ призываю забанить ДЦ за систематическое нанесение вреда проекту, несвоевременное выполнение условий ивентов, проведение их задним числом, не информирование об этом на официальных страницах проекта, двойные стандарты к своей работе (на шабаш, нуармана, награды за коней у него нет времени и света, а на выгодное пополнение всегда есть четко). 

Вы там у себя в секте  уже башкой тронулись с "скидывалось в тг чат")))

Жалобу на Пенсионный фонд Украины (ПФУ) можно подать онлайн через личный кабинет на портале е-услуг ПФУ (portal.pfu.gov.ua), по электронной почте, лично или письмом в течение 30 дней с момента нарушения. Укажите ФИО, адрес, суть проблемы, приложите сканы документов; жалоба рассматривается до 30–45 дней. 

Важно: Если жалоба не дала результатов, необходимо обращаться в административный суд. 

• Горячая линия: Можно позвонить для консультации по телефонам 0-800-503-753, (044) 281-08-70, 095-802-61-38, 068-300-40-86.

#13 ApxaHreJI

ApxaHreJI

Алкангел

• Elite
  • 932 сообщений

Отправлено 28.02.2026 10:58

Жалобу на Пенсионный фонд Украины (ПФУ) можно подать онлайн через личный кабинет на портале е-услуг ПФУ (portal.pfu.gov.ua), по электронной почте, лично или письмом в течение 30 дней с момента нарушения. Укажите ФИО, адрес, суть проблемы, приложите сканы документов; жалоба рассматривается до 30–45 дней. 

Важно: Если жалоба не дала результатов, необходимо обращаться в административный суд. 

• Горячая линия: Можно позвонить для консультации по телефонам 0-800-503-753, (044) 281-08-70, 095-802-61-38, 068-300-40-86.

Головне сернуть що небудь?

Троль впринципі правильно каже, чому не було новини про "ХОБІХОРСІНГ" що з ним робить, скільки треба вибить, чи зібрати колекцію чи вибити найбільшу кількість понячок... Но ніхто про це не сказав.. 

Навіщо тоді сайт гри, якщо можна скинуто в тг новину про якусь подію? 

А якщо ви хочете поговорити про пенсійне забезпечення, та обрахунок стажу, то да, звертайтесь до органів Пенсійного фонду України. 

З.І. Розгляд скарг у відповідності до Закону України "Про зверення громадян" розглядається на загальних засадах даного закону, і може бути до 15 днів, однак якщо питання потребує доопрацювання, може становити не більше 30 днім з моменту надходження відповідного звернення.

Читать еще на тему: newage, 2D, android

0 посетителей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых