Власне прошу Адміністрацію гри та розробників переглянути шанс в боях з мобами морозних та льодяних духів та переглянути випадання дропу з них в плані відміни привязки дропа мобів до лвл гравця.
- В даний момент відстунє будь-яке оповіщення щодо додавання таких мобів в новинах гри.
- З цього року як розумію моби додані і на еліту РХ.
- Збільшений шанс потрапляння в бій не лише з одним духом, а й з двома.
- Враховуючи, що ще будуть додані потенційно сундуки з монетками та ОЗГ на точках, бої на мобах можуть ривають занадто довго і змушують гравців офатись ніж грати бої.
Попереду близько місяця до свят і мені здаєтсья до 1 січня це лише відібє в гравців будь-яке бажання гри у ВМ.
Моя власна думка з цього приводу проста, я не розумію чому я купивши умовного шансу за реальні гроші, умовні 200-400 євро (така ціна нинішнього максимального шансу, щоб хочаб якийсь дроп падав) маю нервувати і витрачати кучу часу в боях з мобами і через бій офатись бо додані духи, які по своїй природі перешкоджають гравцям в грі і не мають сенсу тому що їх параметри занадто високі та лише деякі класи мають шанс на перемогу і додатково відустніть будь-якого дропу з них також не мотивує грати бої через нелогічну привязку дропу до лвл яких в грі майже немає (17-19).
Здається новорічний час, сніг і ці моби мали б нести позитив для гравців, а не перешкоджати грі. Тому буду вдячний за перегляд шансу потрапляння такиї мобів в бою та воєчасне оповіщення гравців про будь-які зміни на сайті гри.

Тема закрыта