Перейти к содержимому

Фото
- - - - -

Зміна шансу морозних та льодяних духів

• Закрытая тема Тема закрыта
14 ответов в этой теме

#1 D_Weider

D_Weider

Страж

• Members
  • 230 сообщений

Отправлено 09.12.2025 23:15

Власне прошу Адміністрацію гри та розробників переглянути шанс в боях з мобами морозних та льодяних духів та переглянути випадання дропу з них в плані відміни привязки дропа мобів до лвл гравця.

• В даний момент відстунє будь-яке оповіщення щодо додавання таких мобів в новинах гри.
  • З цього року як розумію моби додані і на еліту РХ.
  • Збільшений шанс потрапляння в бій не лише з одним духом, а й з двома.
  • Враховуючи, що ще будуть додані потенційно сундуки з монетками та ОЗГ на точках, бої на мобах можуть ривають занадто довго і змушують гравців офатись ніж грати бої.

Попереду близько місяця до свят і мені здаєтсья до 1 січня це лише відібє в гравців будь-яке бажання гри у ВМ.

Моя власна думка з цього приводу проста, я не розумію чому я купивши умовного шансу за реальні гроші, умовні 200-400 євро (така ціна нинішнього максимального шансу, щоб хочаб якийсь дроп падав) маю нервувати і витрачати кучу часу в боях з мобами і через бій офатись бо додані духи, які по своїй природі перешкоджають гравцям в грі і не мають сенсу тому що їх параметри занадто високі та лише деякі класи мають шанс на перемогу і додатково відустніть будь-якого дропу з них також не мотивує грати бої через нелогічну привязку дропу до лвл яких в грі майже немає (17-19). 

Здається новорічний час, сніг і ці моби мали б нести позитив для гравців, а не перешкоджати грі. Тому буду вдячний за перегляд шансу потрапляння такиї мобів в бою та воєчасне оповіщення гравців про будь-які зміни на сайті гри.

• Old Pirate, Acnug, Корбен Детка and 6 others like this

#2 Red Devils

Red Devils

Тираэль

• Elite
  • 3883 сообщений

Отправлено 10.12.2025 01:12

Ну тут только плюс.
Игровые события должны привлекать игроков провести время в игре, а не отталкивать их это делать. Добавление духов на большинство точек никак положительно не повлияет на и так не очень хорошую психику людей) Это одно из худших игровых событий, которое не имеет какого либо смысла в наших реалиях. 

• ХотКот, Дух Зверя, х_ТРОЛЬ_х and 2 others like this

«Всё есть яд, и ничто не лишено ядовитости, одна лишь доза делает яд незаметным»

#3 х_ТРОЛЬ_х

х_ТРОЛЬ_х

Горожанин

• Members
  • 657 сообщений

Отправлено 10.12.2025 10:11

Не двилячись не певні не точності у формулювані ( ти не куплюєш шанс), в цілому дуже пітримую автора. Бо ці духи це повний секс, я в тому році згорів від фарму з ними і в цьому це продовжується. 

Тут або:

- локалізвуати духів якось  по іншому ( закинути в епіцентр)

- зменшити шанс зустрічі їх (кожний 3й бій дух, кожний 5й озг особисто  у мене на еліті вісників і вурдів).

- переглянути параметри духів

- переглянути привязку духів по лвл до рівня  мобів ( з такими параметрами умовному  16му магу пофіг від кого страждати чи від духа, чи від владики,але хоч у 20+ з'явиться шанс якось бить мобів) Ну це не точно)

Світла нема, зелена шобла нестабільність навкруги, онлайну нема, так ще й духів додали. Про обяву взагалі мовчу, прям новорічний настрій в грі створюється. Так і хочеться закрити її і піти заматись іншими справами

• Red Devils, eGrey, Ну и Ладно and 1 other like this

#4 D_Weider

D_Weider

Страж

• Members
  • 230 сообщений

Отправлено 10.12.2025 12:24

З приводу привязки дропу з духів до лвл персонажу та до лвл профи, дана тема вже піднімалась. Враховучи той період 2022 року, вона залишилась без розгляду, що цілком можна зрозуміти.

На дворі 2025, тому думаю буде актуально її підкріпити і сюди: https://forum.nura.b...-силы-персонаж/

• фестидичька нравится это

#5 Mr Fun

Mr Fun

Оруженосец

• Members
  • 183 сообщений

Отправлено 10.12.2025 18:41

З приводу привязки дропу з духів до лвл персонажу та до лвл профи, дана тема вже піднімалась. Враховучи той період 2022 року, вона залишилась без розгляду, що цілком можна зрозуміти.

На дворі 2025, тому думаю буде актуально її підкріпити і сюди: https://forum.nura.b...-силы-персонаж/

вы тут потише, а то щас дц ограничит дроп со скорпионов только для 8-11 лвл)

• DarkClow, psiheya666, ХотКот and 3 others like this

#6 D_Weider

D_Weider

Страж

• Members
  • 230 сообщений

Отправлено 10.12.2025 20:18

вы тут потише, а то щас дц ограничит дроп со скорпионов только для 8-11 лвл)

та просто всякі разбої і штілі вибили дропу з морозних і обсідів на 10 років вперед то дц і прирізав.

я від частини розумію навіщо він додає духів, таким чином він відсіює кучу умовних варів 14 лвл які ботом фармлять на рх в тиждень мобів..але літом у нас нема духів, тому це нелогічно..було б логічно якби з цих мобів тоді вже щось падало і тим більше їх можна було убити, а так маг 60 к хп сиплеться за 3 фази від 2 морозних якщо немає маг барьеру та тарану...

#7 х_ТРОЛЬ_х

х_ТРОЛЬ_х

Горожанин

• Members
  • 657 сообщений

Отправлено 10.12.2025 21:17

та просто всякі разбої і штілі вибили дропу з морозних і обсідів на 10 років вперед то дц і прирізав.

я від частини розумію навіщо він додає духів, таким чином він відсіює кучу умовних варів 14 лвл які ботом фармлять на рх в тиждень мобів..але літом у нас нема духів, тому це нелогічно..було б логічно якби з цих мобів тоді вже щось падало і тим більше їх можна було убити, а так маг 60 к хп сиплеться за 3 фази від 2 морозних якщо немає маг барьеру та тарану...

ну ти знову щось не те ляпнув. зараз дц і в літку дасть духів)))

А для того щоб не було ботів дц дає духа добрості, якого кулачками бити треба

#8 Корбен Детка

Корбен Детка

Горожанин

• Members
  • 338 сообщений

Отправлено 12.12.2025 14:45

Круто дали удачное пополнение еще с колбами шанса. Если каждые 3 боя попадаются духи и нельзя набить дроп, где логика?

#9 DarkClow

DarkClow

Developer

• Administrators
  • 26858 сообщений

Отправлено 12.12.2025 19:08

я від частини розумію навіщо він додає духів

Навіщо? :)

Так прибрати чи зменьшити шанс чи шо?

Жиза: "Мой перс, перс брата, перс жены, перс жены брата, и перс брата жены, и перс брата жены брата. Один демонический IQ на всех. Прошу не блочить! Я могу каждое утро с ними фоткаться, я как бы доказать могу, что не болабол"

Хит месяца: "Я уже давно забил на игру, играю только для удовольствия."

"Игра хорошая, после обновления 5 февраля нет смысла играть, как так золото общее, а если я с какого нибудь игрока не играю а играет кто то другой?"

Хит недели: " Это не экономическая игра, а мморпг. "

#10 DarkClow

DarkClow

Developer

• Administrators
  • 26858 сообщений

Отправлено 12.12.2025 19:09

Судячи по активності та тема була нікому з вас не цікава й у 2022 році.

Жиза: "Мой перс, перс брата, перс жены, перс жены брата, и перс брата жены, и перс брата жены брата. Один демонический IQ на всех. Прошу не блочить! Я могу каждое утро с ними фоткаться, я как бы доказать могу, что не болабол"

Хит месяца: "Я уже давно забил на игру, играю только для удовольствия."

"Игра хорошая, после обновления 5 февраля нет смысла играть, как так золото общее, а если я с какого нибудь игрока не играю а играет кто то другой?"

Хит недели: " Это не экономическая игра, а мморпг. "

#11 D_Weider

D_Weider

Страж

• Members
  • 230 сообщений

Отправлено 12.12.2025 19:28

Навіщо? :)

Так прибрати чи зменьшити шанс чи шо?

духів можна залишити, як частину новорічних івентів, просто шанс зустрічі з ними можна було б зменшити, а то кожен 2-3 бій прям дуже часто. дякуєм!

#12 Mr Fun

Mr Fun

Оруженосец

• Members
  • 183 сообщений

Отправлено 13.12.2025 11:38

Я б остадил их на остров, как отдельная резиденция деда мороза)

#13 Old Pirate

Old Pirate

Дворянин

• Elite
  • 1195 сообщений

Отправлено 15.12.2025 21:30

Я б остадил их на остров, как отдельная резиденция деда мороза)

ага, на зной всех кто будет монетки бить и тд)

Glory to Ukraine! Glory to the heroes!

454243536.gif

#14 D_Weider

D_Weider

Страж

• Members
  • 230 сообщений

Отправлено 18.12.2025 10:15

АП..чи змінився у вас шанс на морозних та льодяних? як на мене майже те саме, різницю можна помітити лише на початку, приходиш на точку перші хв 20 може бути ок, але таке відчуття чим більше бєш, то більше і частіше духи попадають..якщо така рулетка заєбати народ, то давайте вже і в сех додайте духів!

#15 монах юра

монах юра

Ополченец

• Members
  • 390 сообщений

Отправлено 18.12.2025 17:27

Было бы хорошо обменять шанс встречи духов с шансом  встречи Втрачені подарунки. то духи каждый 3 бой а коробок за 100 боев неи

0 посетителей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых