Перейти к содержимому

Фото
- - - - -

Шолом для ckob

• Закрытая тема Тема закрыта
9 ответов в этой теме

#1 ckob

ckob

Горожанин

• Members
  • 346 сообщений

Отправлено 02.08.2025 14:54

1. ckob
2. "шолом" Взяти в кредит, виплачений сьогодні 02.02.2025
3. Вигляд має складатися з двох частин:

1) основна голова "голова голума", майже як на картинці, без анімацій.

2) анімована голова демона, яка буде з'являтися і пропадати, як у фільмі Веном

анімація з 7-ї по 9-ту секунду і назад

анімацію голови зробити з таким самим інтервалом, як на курці, приблизно через 3 секунди починається анімація на 10 секунд, а потім пропадає на 20 секунд

Прикрепленные файлы

• DayZer нравится это

#2 ckob

ckob

Горожанин

• Members
  • 346 сообщений

Отправлено 26.08.2025 12:59

Нарешті появилась можливість сісти за комп, хотілось би внести такі правки:

1) зробити колір шиї та голови "голова голума" кольору основного арту, тобто кольору МК2

Приклад як зміг маналювати:  Прикрепленный файл  Голова Голума.jpg   108.29К   0 Количество загрузок

2) Анімація появи "анімована голова демона" взагалі не схожа з прикладом який був у відео, яке прикріплював в першому повідомленні.

3) "анімована голова демона" трішки підкоригувати:  Забрати той "носик", і зробити трішки видовжене обличчя, ось приклад: Прикрепленный файл  1.jpg   5.69К   0 Количество загрузок

4) Внести зміни в кольорі "анімована голова демона". Кольори повинні відповідати "Чорній дірі" фіолетово-сині  Прикрепленный файл  2.jpg   10.45К   0 Количество загрузок

Приклад  як зміг намалювати: Прикрепленный файл  Голова демона1.jpg   111.36К   0 Количество загрузок

5) анімацію голови появи "анімована голова демона" має бути з таким самим інтервалом, як на курці, приблизно через 3 секунди починається анімація (поява "анімована голова демона") яка відображається 10 секунд, а потім "анімована голова демона" пропадає на 20 секунд.

6) якщо щось з цього буде не можливе, то будемо думати, що можна зробити, щоб образ виглядав цікаво і цілісно.

#3 DarkClow

DarkClow

Developer

• Administrators
  • 26789 сообщений

Отправлено 01.09.2025 01:07

1) Тобто голова повинна бути рожевого кольору як руки на броні?
2) Повторити анімацією появу другой голови, як у відео технічно неможливо, тож буде імітація.
5) Про яку курку йдеться мова? Чи ви маєте на увазі як анімація чорної діри з крилами?

Жиза: "Мой перс, перс брата, перс жены, перс жены брата, и перс брата жены, и перс брата жены брата. Один демонический IQ на всех. Прошу не блочить! Я могу каждое утро с ними фоткаться, я как бы доказать могу, что не болабол"

Хит месяца: "Я уже давно забил на игру, играю только для удовольствия."

"Игра хорошая, после обновления 5 февраля нет смысла играть, как так золото общее, а если я с какого нибудь игрока не играю а играет кто то другой?"

Хит недели: " Это не экономическая игра, а мморпг. "

#4 ckob

ckob

Горожанин

• Members
  • 346 сообщений

Отправлено 02.09.2025 19:56

1) Так

2) А яка може бути інша анімація? можливо краще, що голова появлялась з того кола, що "у роті" анімованої голови?

5) Так, хочу щоб коли спрацьовувала анімація чорної діри з крилами то тоді появлялась анімована голова, і навпаки, коли анімація чорної діри з крилами ховалась, то тоді і пропадала анімована голова

#5 DarkClow

DarkClow

Developer

• Administrators
  • 26789 сообщений

Отправлено 13.09.2025 22:48

ОК

Жиза: "Мой перс, перс брата, перс жены, перс жены брата, и перс брата жены, и перс брата жены брата. Один демонический IQ на всех. Прошу не блочить! Я могу каждое утро с ними фоткаться, я как бы доказать могу, что не болабол"

Хит месяца: "Я уже давно забил на игру, играю только для удовольствия."

"Игра хорошая, после обновления 5 февраля нет смысла играть, как так золото общее, а если я с какого нибудь игрока не играю а играет кто то другой?"

Хит недели: " Это не экономическая игра, а мморпг. "

#6 ckob

ckob

Горожанин

• Members
  • 346 сообщений

Отправлено 17.09.2025 20:24

Доброго вечора, анімація працює так як хотілось, тільки є такі нюанси:

1) наявність шиї білої, коли малювали тіло, то домовленість була на підгін під шолом - https://forum.nura.b...-тіло-для-ckob/

То хотілось би закрити шию, якщо не можна внеспи правки на куртці, то може доробити якусь маленьку бороду, щоб закрити шию.

2) трішки колір шкіри світліший зробити, але збільшити контраст, а то виглядає наче маска вдягнена

Прикрепленный файл  3.jpg   74.89К   0 Количество загрузок

3) "анімована голова демона" занадто світла, хотів щоб колір був наближений до "Чорній дірі" 

У Вас вийшло такі кольори Прикрепленный файл  4.jpg   86.74К   0 Количество загрузок

А хотілось ось такі Прикрепленный файл  2.jpg   10.45К   0 Количество загрузок

#7 ckob

ckob

Горожанин

• Members
  • 346 сообщений

Отправлено 12.10.2025 19:41

1) Наявністо шиї не виправлена

2) Колір підходить, але контрасту не хватає, щоб більше було видно міміку обличча (зморшки, елементи лиця)

Все решта мені подобається

#8 ckob

ckob

Горожанин

• Members
  • 346 сообщений

Отправлено 28.10.2025 18:54

Дякую, мені підходить)

#9 ckob

ckob

Горожанин

• Members
  • 346 сообщений

Отправлено 03.11.2025 18:59

ще б в інвентарі був колір такий як в самій грі, то взагалі було б чудово

#10 ckob

ckob

Горожанин

• Members
  • 346 сообщений

Отправлено 15.11.2025 21:13

Все ДУЖЕ ЧУДОВО - ДЯКУЮ!!! ;)  ;)  ;)  B)

0 посетителей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых