Шановна адміністрація гри,
Мене звати Костянтин, мені 35 років, і я звертаюся до вас із великим проханням розглянути ситуацію, пов’язану з блокуванням мого персонажа близько року тому. За всі роки, що я граю у ваш проєкт, я жодного разу не порушував правил. Гра стала для мене не просто розвагою, а місцем, де я міг відволіктися від життєвих труднощів, особливо зараз, у ці непрості часи.
Період блокування припав на той час, коли я через війну був змушений залишити гру. У цей період моїм персонажем грав мій син. Можливо, через його недосвідченість або незнання правил були допущені якісь помилки чи порушення. Я глибоко шкодую, якщо це дійсно так. Готовий понести відповідальність і запевняю, що подібного більше не станеться.
На жаль, через війну та постійний стрес єдине, що залишається для мене, — це ваша гра. Вона стала тим місцем, де я можу хоч трохи відволіктися, розслабитися та відчути себе частиною чогось доброго та світлого. Ваш проєкт для мене не просто розвага, а ниточка, яка пов’язує мене з кращими моментами минулого.
Прошу вас із розумінням поставитися до моєї ситуації та розглянути можливість розблокування персонажа. Я готовий надати будь-які додаткові пояснення чи дані, а також зроблю все можливе, щоб підтримати ваш проєкт, якщо у вас буде така потреба.
Щиро сподіваюся на вашу допомогу та розуміння.
З повагою,
Костянтин.
- Уникальный код: 2106050
- персонж AB CD