Перейти к содержимому

Фото
- - - - -

Шаг в Новую Эру

нэ телеграм творчество конкурс

• Закрытая тема Тема закрыта
33 ответов в этой теме

#1 я тута

я тута

Горожанин

• Elite
  • 1287 сообщений

Отправлено 18.12.2024 23:31

Приветствую. При поддержке NewAgeTeam  объявляем о старте творческого конкурса "Шаг в Новую Эру" .

От Вас краткая история-эссе о знакомстве с игрой в текстовом формате  .Подробности аля: " Как узнали о НЭ" , "Как начали играть " , "Кто Вам помогал" , " Что запомнилось " , " Сколько Вам было лет" нотка юмора только за плюс. Никаких ограничений в масштабе . Это ваша история становления себя в игре , о какой узнают другие игроки , действуйте . Не всегда краткость — сестра таланта .

1. Принять участие может каждый игрок НЭ независимо от уровня , класса , расы
2. Формат участия : текстовый .
3. Отправлять свои работы можно на форуме или же в наш тг канал ( в любом случае мы продублируем вашу работу.
4. Важно. Указывайте свой игровой ник в конце , дабы мы могли понять кто Вы для награды.
5. Языки: украинский , рус ( так как самые популярные в нашей игре).
Награды:

Каждый участник конкурса получит памятный приз в виде игрового подарка и символическую сумму золота .

Победитель лучшей творческой работы по мнению жюри конкурса получит памятный приз в виде игрового подарка + 50 золота.

"Победитель зрительских симпатий" по мнению игрового  сообщества НЭ по средству опроса на сутки после закрытия конкурса будет избран на нашем тг канале и получит памятный приз в виде игрового подарка и 30 золота . Работа-победитель по мнению жюри к опросу не допускается.

Конкурс стартует с момента публикации этой записи 18.12.24 до 28.12.24. 23:59 по серву.

Важно:
Состав жюри конкурса : я тута , barbie_sunshine ,  В КеДаХ

Награды могут быть увеличены в случае наполнения нашего бюджета конкурса , вашей активности в виде участия .

Работы не имеющие никакой смысловой нагрузки , на написание каких было потрачено от силы  минута не будут допущены к конкурсу, аля такие:
"Меня зовут Дима , мне было 15 лет , хочу голд".

https://t.me/nuratopgame

Прикрепленные файлы

• barbie_sunshine, DayZer, smoker and 2 others like this

#2 Black Dragons

Black Dragons

Ополченец

• Members
  • 97 сообщений

Отправлено 19.12.2024 03:00

Эта история началась еще в далеком 2011 году (мне тогда было 14 лет), компьютер у меня уже был два года и я неплохо в нем разбирался, мог без проблем поменять виндовс, зайти через безопасную загрузку и сменить или удалить пароль админа или отформатировать жесткий диск через МСДос, это базовые знания но достаточны для того что бы повыпендриваться в 14 лет. Фирма которая собирала мне ПК (его собирали на заказ), установила пакет базовых программ на компьютер в который также входила одна игра, эта была Age of Mythology, выпущенная в 2002 или 2003 году, но полностью привязавшая мою душу к стратегиям, в начале я залипал в нее целыми днями но потом становилось скучно играть одному и мы (я и еще 2 друга) скачали GameRanger что позволило нам играть через сеть, но и это очень быстро наскучило. Тогда я начал вбивать в поисковик «Игры стратегии» и мне выходили длинные списки и безграничные страницы игр в которые я пробовал играть, но все это было не то… играя в очередную игру которая мне показалась более менее сносной я в самом низу браузера наткнулся на фразу типа: «Играйте в нашу ММОРПГ игру бесплатно и без ограничений», это не дословно ни идея была такой. Тогда я вбил в гугл ММОРПГ игры и начинал играть в каждую игру по порядку пока не остановился как вы думаете на какой игре? Правильно Это была Новая Эра. Вы себе даже не представляете какое это было счастье достичь 6-го уровня, хотя у меня было много попыток создать нормального персонажа но всегда что то проходило не так, то талл не хватало что бы нормально одеться то выучил бесполезные заклинания, которые в то время кстати стояли гараздо дороже, и каждый раз следовало создание нового персонажа, пока однажды я не создал персонажа с гениально тупым ником «супермаг 7», наконец все пошло как надо, я не тратил таллы просто так, знал что не стоит покупать топоры если ты не варвар и что зеленые светящейся точки вокруг персонажа это всего лишь анимация от оружия, я получил долгожданный восьмой уровень и увидел сообщение в общем чате о том что кто то собирает команду на скорпионов, чертовы скорпионы как же сильно я их ненавидел, наверное поэтому я уже убил свыше миллиону, но такой шанс выполнить квест нельзя упускать, так я и оказался в той команде которая заставила меня зарегистрировать нового персонажа, хотя они конечно же об этом и не догадывались. Все дело было в Варваре девятого уровня, черт как же круто на нем смотрелась в те времена гос одежда его уровня, я подумал что я тоже хочу так выглядеть и зашел на сайт посмотреть что это за вещи, это был первый раз когда я что то искал на сайте НЭ хотя играл уже достаточно давно, и каково же было удивление увидев что для того что бы одеть такие шмотки нужен определенный подкласс. Черт. Тогда я решил сначала все хорошо изучить и прочитать а затем выбрать кем мне лучше играть.

Я играл магом пока не решился все таки создать нового персонажа, ник я конечно придумал не лучше первого «щитоносец 2» который в последствии стал джаггернаутом но это не так уж и важно, первое что мне тогда запомнилось играя им это конкурс от DarkClow в таверне, победителем должен был быть тот кто сорвал куш, я тогда первым выиграл крупную сумму однако не сорвал куш, но несмотря на это получил подарок в виде Счастливой подковы с надписью «Желаю вам удачи в ваших начинаниях!», это конечно меня порадовало но не перебило осадок от того что я не получил так сильно желаемых в то время 10 золотых, а второе что мне запомнилось так это название клана «Black Dragons» которое мне очень сильно понравилось, настолько сильно что я вышел и создал нового персонажа с таким ником.

Нового персонажа я создал жрецом и хотя уже на седьмом уровне сделал перестат в лука это не избавило меня в будущем от участи многих игроков НЭ подарить DC кружку элитного эля за удаление заклинаний из книги, игра шла спокойно и умеренно пока глава клана BD не заметила мой ник в чате и не пригласила меня в клан, я конечно не ожидал что чисто из-за ника меня могут принять в клан но это было приятным сюрпризом и я согласился, это был мой первый клан и играть вместе с другими было намного приятней чем одному, я это знал, но алчность все же взяла вверх. На очередной неделе клановых сражений на меня напал игрок из другого клана, я написал в клан чат что бы запросить подмогу но глава написала что нам нужно сбить КР поэтому ничего страшного если я проиграю, и тут у меня появился коварный план, я написал тому игроку что могу проиграть ему еще пару раз за 0.1г за бой, но мои сообщения тут же были переотправлены главе клана, хорошо что не все были такими дураками как я и мне стало так стыдно что я вышел из клана, вышел из игры и не заходил обратно помоему минимум года два.

Я забил на игру но не забыл игру. Через пару лет я снова зашел в НЭ, атмосфера была немного другой, теперь прокачать персонажа до десятого уровня было намного легче а все в игре спорили из-за того что на не гос вещи добавили мистическую связь и бойни для 11-13 стали невыгодными, на что получили простой ответ и эти бойни отменили. Я решил что больше не буду играть в клане потому что чувство вины так и не оставило меня и продолжал качатся в основном в хаотических боях. На 16 уровне уже открыл все доступные ЭКУ и собрал обмены на ЭКУ 17-го уровня, конечно среди них были и трофеи обмана но как говорится не без этого. Долгожданный семнадцатый уровень был получен спустя много лет посля начала игры и сразу вместе с ним я получил награду от администрации за сообщение на форуме о баге в игре в виде сильно желаемого голда. Немного но голда.

Так и началась самая интересная часть игры где медленно но уверенно от покупки крафт штанишек 17-го уровня мой персонаж переходил к новым уровням покупке раритетных вещей выполнению более сложных квестов и даже прокачке парочки артефактов, но это уже другая история, для другого конкурса и в другой новый год, но конечно же… все для тех же игроков Новой Эры.

• barbie_sunshine, БанкаМат, я тута and 1 other like this

#3 eGrey

eGrey

Горожанин

• Elite
  • 595 сообщений

Отправлено 19.12.2024 03:02

Др скоро.. 39. Пора что ли за мемуары садиться ))

Скучал я как-то по временам модемного интернета, ночным тарифам и браузерным играм. Вспоминалось мне, как я когда-то тыкал в бойцовском клубе точки блоков-атак. Прикольная игра с собой и противником, на внимательность, удачу и где-то даже психологию. Да еще с чатом - в те времена соц сети только зарождались, популярны были всякие чат-румы и тп))

Вбил я в гугле поиск пошаговой игры, с выбором блоков-атак да и попал на Нюру. 

Подземка илла в те времена, скажу я вам, выглядела не так, как сейчас))) Но бравому джагу - все по плечу и повоевав на арене с бесами и импами, полазив в мокрой, серой подземке со спектрами и анхегами, отправился я в долгое путешествие в аль-сехмет. Бо руны в равене тогда не продавались) Как помню, первый раз я полз часа полтора) Еще и дополз не с первой попытки. Причем полз рано утром, чтобы не гопали))) Но первый подкласс был взят и я отправился в хаоты, охотиться за столбами) Хаоты в те времена собирались начиная с 6-7 уровня - без проблем, сейчас и не поверишь уже.. Но неожиданно, передо мной выросло препятствие..

Быстро обнаружилось, что талов уходит у джага куча - все его бьют)) И накапливать на новые госы по лвлу, ремонтируя старые - не выходит. Не долго думая я пришел к очевидной мысли - надо играть луком. Пулять издалека и уворачиваться. Из желания нахапать всего, много и сразу, конечно же я стал вампиром, с токсином (Кеда - я смотрю на тебя и улыбаюсь)))). На форуме писали - артовики и хайлвлы играют именно так, да и знание противника - было в этой ветке и для новичка, коим я оставался - выглядело, ну очень завлекательно)) Дурное дело - не хитрое, пути в подземке уже известны, и eGrey вышел на охоту. 

Даже обнаружилось "прибыльное" (ха-ха) дело - покупал рунки сеха и продавали их в илле за мин таллы и голд)) Комиссии тогда не было, и так по 0.1 накапало на первые крафты луку. Стоили они тога тоже что-то в районе 0.5 на 12 лвле) 
Думаю никого не удивит, но и у лука начались проблемы. лвлу к 12-13 оказалось, что сил не хватает (серег тогда и не было еще в принципе), джагам реген не пробивает, а в вара поди еще попробуй попади))) Но уже поиграв, некоторое время  в хаотах - мне было очевидно - самый универсальный класс для пвп - это блок! Так что лук был заброшен, и на сцену выходит Нарцисса)

Долго-ли коротко, но так же на удивление легко справившись с первыми квестами я ворвался в хаоты. На первый же обмен взяв не тесак, а геру) Аура рунной защиты нехило уничтожала магов на мелких лвлах, покров и неиста помогали с физами, а я топал в уголок и копил геру, пока вары возились с моей командой под покровом. Джаги из бравых парней резко стали педами и вызывали много мучений, но 2ой обмен не заставил себя долго ждать и тесак стал карать и их) Все складывалось весьма удачно, и я кайфовал в хаотах имея на 14 лвле тесак и геру в 3)

Квесты и мобы мне были не интересны, а хаоты приносили достаточно талов и опыта для постепенного апа). Честно говоря, с тех времен и хаотов 8-14 лвлов я сейчас никого особо и не вспомню. Разве что, Потема своим блоком Критносом одетым в варо шмот - ни иллюзорно подрывал пуканы всем окружающим раздавая люлей кинжалам))) Был я в хаотах достаточно успешен - и меня даже позвали в первый мой клан - Шалени черепахи Где Кана мелким джагом с артбронькой бегал по вму и гопал кого ни попадя. Вроде и бузила был там с нами из тех кто еще играет. Но я своим блоком с рар щитом и сюрикеном 14 лвла) смотрел на гопника Кану - свысока)) 

Все вроде было хорошо, но беда для моей нюровской истории подкралась из реала)) Меня засосало в только появившийся и развивающийся пасс оф ексайл. Коллектив меня не удержал, на игру я забил, года на полтора.

Я уже писал как-то об этом в ТГ - у Нюры есть свои преимущества. Неспешность и беспрерывность.  Пропустив много времени, зайдя сыграть пару хаотиков - меня снова увлекло. И достаточно быстро в хаотах я взял 17 уровень - своебразное совершеннолетие в нюре в те времна)) Нарцисса все так же тащила в хаотах, и я стал вылазить на 19ю бойню. Там конечно к тому времени сидели монстры-мульты в фулл-запаках или близких к тому. Варо-джаг альбуса, Корморан, Мега-упырь, блок-ананаса и тп) Но мне было интересно, и прикупив пару-тройку раров - я стал дерзать. Поиграв с несколькими неплохими варами (привет Френду-Мудрой скале), посидев на голосе со жрецом - Славы-Петра))) и иногда подменяющей его женой))),  Кингмостриком, БочкойХП и другими, мне повезло попасть в стабильную команду с Ервудом и  жрецом-мультом Буха. С которыми мы и начали покорять 19ю бойню. Сначала стабильно занимая 2е место, а потом, постепенно развиваясь - качаясь, улучшая наш сетап и давая бой топам за 1ое. 

В то же время меня пригласили в новый, развивающийся клан - (и кто позвал?  Незабываемая Иришка - Жозефина) - Раста кетс - и понеслось. Тут уже началась Нюра по взрослому)))  Корбен и Дрейк, Кемерово и Соник, Архангел и мелкий но уже в те времена резкий мелковарчик Втирающий дичь) Деловой Беляш, Кроматор и его папа джаг))  Аль с БК и их серьезные рули на голосе))) Отжигаюший Космик, быкующий точку с элитой личей Акаб (когда она еще была сверху у фаера). Замесы с Онд. Вечное противостояние с Вольдом и плохишами. Дефы и клановые турниры. Но это уже другая история)) 

Завершая (и так уже тут настрочил) мое знакомство с нюрой - попав блоком на бойню и постоянную команду, а также в клан - стало понятно, что нужен другой персонаж с перспективой, и я расчехлил своего джага-эльфа. Сменил ник на Флер, а класс на мага -  полетел к 20му лвлу. Я не помню проблем с качем, даже без вз. Мне хватало хаотов и редких квестов. Влет на замесы на ап тп и вихрь не остановили от  закупа бОльшей части голдовых заклов. Одетый в крафты и рары - я ворвался на 20ый лвл (Даже Альбус приглашал в ОНД)) - где магом начал постоянно огребать в хаотах. Но я не унывал, новичком уже не был, а потому просто плюнул на мага - дроп бить удобно и шквалом и тараном))) Снова сменил основного персонажа) Уже позабытый лучник-вампир eGrey - снова воспрял. Смена расы в эльфа и ветки в СД  - (Кеда, ну, ты понял, да))))  - и моя история в Нюре продолжается уже больше 10 лет.. 

Можно было бы более подробно вспомнить историю взлета и падения котов, приход рфлуука и рождения ББ. ПВ, Анекса и Барби, Арбуза и компанию, или более новую итерацию - но это уже целая жизнь, которая все еще продолжается. 

Сообщение изменено: eGrey (19.12.2024 03:08)

• xSILVAx, barbie_sunshine, БанкаМат and 3 others like this

Короли классов:
https://forum.nura.b...ласса/?p=436733

#4 smoker

smoker

Горожанин

• Members
  • 11 сообщений

Отправлено 19.12.2024 03:48

Я начал играть в Nura Biz благодаря своему лучшему другу Мэнма. Большую часть ночей мы проводим, сражаясь с монстрами, чтобы как можно быстрее поднять мой уровень. Мы часами сидим в игре, а Мэнма объясняет мне шаги через WhatsApp, чтобы я лучше понимал механику игры. Мы обсуждаем:

• Стратегии борьбы с монстрами: какое оружие использовать, как правильно позиционироваться и какие способности активировать.
  • Лучшие зоны для прокачки: где можно найти самых подходящих монстров для опыта и добычи.
  • Советы по улучшениям: как прокачивать снаряжение и персонажа.

Даже несмотря на усталость, время с Мэнма летит незаметно, ведь вместе играть намного веселее. Каждое новое достижение приближает нас к нашим игровым целям!

Я выбрал лучника, потому что это был самый удобный персонаж, и с самого первого уровня я почувствовал связь с этим типом героя. Лучник показался мне идеальным по нескольким причинам:

• Сбалансированные способности: с самого начала у лучника отличный баланс между атакой и защитой, что делает его идеальным для новичков.
  • Дизайн персонажа: его внешний вид и анимации сразу привлекли меня, создавая ощущение сильного, но простого в управлении героя.
  • Быстрый прогресс: на первых уровнях лучника быстро прокачивается, и это мотивировало меня продолжать играть.

С самого начала игры я почувствовал, что лучник — это мой герой: он стратегический, но в то же время универсальный. По мере повышения уровня я открыл для себя новые комбинации способностей и тактик, что сделало его ещё более интересным. Каждая победа и каждое улучшение приближают меня к тому, чтобы сделать лучника непобедимым героем.

До 19 уровня я тренировался на монстрах в лесу, чтобы собрать лут и поднять свой уровень. Часы, проведённые в лесу, стали частью моей игровой рутины, но в то же время подарили множество положительных эмоций:

• Испытания и прогресс: каждый побеждённый монстр приносил чувство удовлетворения и реального прогресса. С каждым новым уровнем я чувствовал себя всё сильнее и увереннее в своём персонаже.
  • Находка ценного лута: моменты, когда выпадали редкие предметы или оружие, были особенно радостными. Эти маленькие победы мотивировали меня идти дальше.
  • Атмосфера леса: лес казался живым и загадочным. Тишину природы нарушали только внезапные появления монстров, что добавляло адреналина и делало игру захватывающей.
  • Время, потраченное с удовольствием: несмотря на долгие часы, проведённые в игре, я не чувствовал усталости — только азарт и увлечённость процессом. Каждая тренировка была смесью концентрации и удовольствия, а повышение уровня вызывало настоящую гордость.

Этот период до 19 уровня научил меня терпению и упорству. Каждая битва и каждая маленькая победа делали меня сильнее, помогая лучше понять игру. Радость от редкого лута, азарт сражений и ощущение прогресса превратили время в лесу в незабываемый опыт, полный положительных эмоций.

С самого начала мне нравилось поддерживать связь с игроками в игре. Это были сильные и амбициозные люди, и общение с ними стало для меня невероятно полезным опытом.

Я познакомился с DMX, RedBull, Forgotten и Devil Man — опытными игроками, которые не только отлично разбирались в игре, но и всегда были готовы помочь. Благодаря им я смог глубже понять игровой процесс и научился становиться активным игроком.

• Постоянное общение: мы часто переписывались в чате или на общих группах. Они терпеливо отвечали на все мои вопросы. Когда я оказывался в трудной ситуации или не знал, какое умение использовать, они давали чёткие и понятные советы, объясняя всё пошагово.
  • Обмен опытом: DMX и RedBull делились со мной стратегиями для победы над сильными монстрами и сбора ценных трофеев. Forgotten и Devil Man учили меня, как правильно управлять ресурсами, улучшать снаряжение и эффективно продвигаться по уровням.
  • Поддержка и мотивация: их амбиции и успехи вдохновляли меня становиться лучше. Они говорили: «Не торопись, будь терпеливым — со временем ты станешь сильнее». Каждое моё достижение, даже самое маленькое, сопровождалось их поздравлениями и словами поддержки.
  • Командная атмосфера: наше общение не ограничивалось только советами по игре. Мы шутили, обсуждали игровые ситуации и делились впечатлениями. Благодаря этому я чувствовал себя частью дружного и сплочённого сообщества, где каждый готов помочь друг другу.

Благодаря этим ребятам я освоил не только игровые механики, но и понял, что значит терпение, постоянное развитие и командная работа. Они показали мне, что для активного игрока важны стратегия, планирование и удовольствие от каждого шага вперёд.

После активного общения меня пригласили в клан, и это стало важной вехой в моём игровом пути.

Вступление в клан оказалось для меня настоящим подарком и честью. Я почувствовал, что стал частью команды, где активность, прогресс и совместные усилия выходят на первый план. Каждый день приносил новые эмоции и яркие впечатления:

• Повышение активности в игре: после вступления в клан я начал проводить больше времени онлайн, не только прокачивая своего персонажа, но и помогая команде. Совместные рейды, групповые задания и особые миссии сделали игру более насыщенной и увлекательной.
  • Совместные миссии и сотрудничество: вместе с участниками клана мы выполняли сложные задания, которые одному было бы почти невозможно пройти. Каждая победа приносила невероятное чувство удовлетворения. После успешного завершения миссии чат взрывался поздравлениями и радостью, и это давало ощущение настоящего единства.
  • Постоянная поддержка: в клане я никогда не чувствовал себя одиноким. Если возникали трудности, всегда находился кто-то, кто помогал советами или поддерживал в бою. Будь то выбор снаряжения, навыков или тактик, клан всегда был рядом, чтобы помочь.
  • Позитивная и дружелюбная атмосфера: общение в клане всегда было наполнено позитивом и весельем. Мы шутили, поддерживали друг друга и радовались каждому успеху. Особенно запомнились моменты, когда мы до поздней ночи смеялись и планировали следующие задания — это создаёт незабываемые воспоминания.
  • Мотивация и развитие: находясь среди сильных и амбициозных игроков, я чувствовал постоянное стремление становиться лучше. Я быстро учился, прогрессировал и с каждым днём чувствовал себя всё увереннее в своих силах.

Вступление в клан не только изменило мой стиль игры, но и подарило мне море положительных эмоций и ощущение принадлежности к дружному сообществу. Каждый день, проведённый вместе с командой, научил меня ценить командную работу, терпение и дружбу, превращая время в игре в настоящее приключение, полное радости и достижений.

Несмотря на то, что глава клана была женщиной, это абсолютно не мешало активности клана, а наоборот — делало его более организованным и общительным. Её лидерство принесло в клан особую атмосферу, полную энергии и позитива. Было приятно видеть, как она управляет столь активной группой игроков, а сама игра благодаря этому становилась ещё увлекательнее.

Я очень рад, что до сих пор поддерживаю связь с Egrey, Devil Man, Mistgan, Mister Кot и Ланх. Несмотря на то, что мы не так хорошо знакомы в реальной жизни, эти люди стали важной частью моего игрового опыта. Каждый из них внёс что-то особенное — поддержку, мотивацию и ценные советы. За это я им искренне благодарен.

Вы — доказательство того, что настоящая дружба может существовать даже через экраны, а искренняя поддержка способна творить чудеса.

В настоящее время, хотя из-за работы я провожу меньше времени в моей любимой игре Nura Biz, это не мешает мне заходить каждый день, чтобы выполнить несколько миссий и, конечно же, поприветствовать людей как из клана, так и за его пределами. Каждый раз, когда я захожу в игру, я чувствую, что возвращаюсь в место, где царят тепло и дружеская атмосфера. Сообщество этой игры по-настоящему особенное, а люди, которых я здесь встретил, сделали время, проведённое онлайн, незабываемым и радостным.

RedBull, DMX, Forgotten, Mistgan, Devil Man, Egrey, Кровь из Носа, Enjaay, Randamant, Mister Kot, Mr Fun и Высыкомерие — это те люди, которые создают невероятную атмосферу и делают игру по-настоящему живой.

Эти люди показали мне, что настоящая дружба может возникнуть и в онлайн-мире. Несмотря на экраны и расстояния, их поддержка и позитивная энергия совершенно реальны. Иногда я захожу в игру не только ради выполнения миссий, но и потому, что знаю — там меня ждёт сообщество, которое всегда готово помочь и подарить хорошее настроение.

Когда я здороваюсь с ними в чате или обсуждаю что-то не связанное с игрой, я чувствую себя частью большой семьи. Каждый день, проведённый с ними, напоминает мне, что дружба и поддержка в игровом мире могут быть настоящими.

В этом мире мне всегда интересно узнать, как они справляются с задачами, какой новый лут они нашли и как продвигаются в игре. Эти моменты вдохновляют меня на новые подвиги и дают ощущение, что я не одинок в этом удивительном мире Nura Biz.

• Old Pirate, БанкаМат, я тута and 8 others like this

#5 Блудящий пианист

Блудящий пианист

Пехотинец

• Members
  • 366 сообщений

Отправлено 19.12.2024 12:25

Почалося все орієнтовно в 2005 році , я тоді був в четвертому класі мені було 10 років, комп'ютер в мене був ще в 2001 році але інтернет тоді це була розкіш, вже з появою наступного комп'ютера з'явився і Інтернет, і якось однокласник затягнув мене в цей омут а йому показав брат з лівого берега столиці, не здивуюсь що десь поруч цього брата живе дц і це його якийсь знайомий,його нік був (Memorix).
Однокласник показав мені як створити персонажа, показав і пройшов декілька квестів так як для мене даний жанр гри(RPG)була новинка, первый мій чар був маг (Gasmyas) дуже вабило те що в нього є тінь яку можна кастувати і самому вирішувати питання))) і почалося година ночі я лажу в вм шукаю скорпіонів і так далі прогули уроків в угоду кача

#6 Блудящий пианист

Блудящий пианист

Пехотинец

• Members
  • 366 сообщений

Отправлено 19.12.2024 12:30

Почалося все орієнтовно в 2005 році , я тоді був в четвертому класі мені було 10 років, комп'ютер в мене був ще в 2001 році але інтернет тоді це була розкіш, вже з появою наступного комп'ютера з'явився і Інтернет, і якось однокласник затягнув мене в цей омут а йому показав брат з лівого берега столиці, не здивуюсь що десь поруч цього брата живе дц і це його якийсь знайомий,його нік був (Memorix).
Однокласник показав мені як створити персонажа, показав і пройшов декілька квестів так як для мене даний жанр гри(RPG)була новинка, первый мій чар був маг (Gasmyas) дуже вабило те що в нього є тінь яку можна кастувати і самому вирішувати питання))) і почалося година ночі я лажу в вм шукаю скорпіонів і так далі прогули уроків в угоду кача

Це не рахується щось не весь текст на весь текст вийшло вставити зараз в тг скину

#7 Pravedniy

Pravedniy

Генерал

• Elite
  • 1179 сообщений

Отправлено 19.12.2024 13:13

Почалась моя кар'єра в Новій Єрі ще з 2008 року.Дізнався я про цю гру від свого вже теперішнього кума "Батомар" (Вася). А він від завуча школи "KOTON"(Сергеічь). Потім ми підсадили на гру ще своїх друзів. А це "Ghotik"(Серий) , Бюрер він же зараз скобка( Коля). Кстаті готік і скобка це два рідних брата. МАДЖ (дядя Толя) це їхній батько. І так почали ми разом грати проходити квести. В мене було багато персонажів не сразу міг зрозуміти ким краще грати. Тільки два ніки пам'ятаю кого робив. Це OLEG_ і Легионер666. От більш за все я грав Легіонером викачав його до 16 лвл. І отримав бан за те що користувався (артМоней). На 12 лвл я тоді вступив у свій перший клан Кочевники. Солнишко, Kilgur, Тацит, Душегубец. Hooch , і багато других крутих рібят. Я ще тоді пам'ятаю як в душегубця були рар перачатки на блока 11 лвл і щит раровий. Мені тоді казали будеш добре грати видамо з казни. Це була радість неймовірна. Раніше блок антифіз 16 лвл міг спокійно вбивати 19-20 лвл , лука чи вара. Пам'ятаю як імітатор напав на маяку на мене і програв. Після того він образився і постійно гівнюк давав мені мовчанки.. макентош і умка це легенди просто. Я завжди мріяв попасти до них в клан. І в 2010 році я зробив собі ще одного перса так як Легионер666 улетів у бан . І я створив перса Аквилион_2, згодом став Космічним Другом. Ну і по сей день Pravedniy. Ну от я вже був 20 лвл і рішив подати заявку на вступ до ХЄР звісно я там роки приписав собі) і я був вражений гравці дали згоду на вступ. Радості були повні штани. Круті замеси один клан ХЄР міг ставити на коліна 2-3 аля . Руль був Умка. Допомагав Макентош. Останній свій замес я пам'ятаю як ХЄР боролися проти БК і ОнД і ще хтось наче був в алі. Замес тривав більше 4 годин, кстаті ХєР тоді і виграли бій.Після того пішли пропозиції виходь з ХЄР і вступай в до нас в БК. Ну і якогось ХЄР потроху забивав на гру і всі розповзались з клану. Ну і згодом я вийшов і пішов в БК. І в БК я дуже довго був , рулив часто боями і турнірами. Витягував такі бої що малалеткам зараз і не снилося. Коли вже більшість фулів соплі тягали і казали все ми програли нам всім піпец. Я завжди підхвачував ініціативи боротись до кінця і це виходило і БК перемагало. Борьба йшла вже якось між БК і ОнД. БК для мене була родина ну я так думав... Але одного разу Альбус(уйло) приходе до нас в клан з ОнД . І я сразу виступив проти цей миші в клан. Але Чап , , Октябирь топили за альбуса типу фул всі діла. Ну і в один прекрасний момент мене чапа виганяє з клану із за альбуса бо я постійно його булив. На той момент альбатрос був одягнутий краще ніш космік і мене вигнали без мого відома. Я писав Октябрю що за уйня. Ну їм було поуй типу я сам винен. Думаю ну окау. Скільки віддав клану честі і думаю на якусь шляпу мене проміняли. Було честно кажучи не приємно. Просто скільки фулів нитіків було постійно нили, виходили з клану забивали фіг. Я до останнього був в клані і грали тими хто був. І скільки раз ми піднімалися на тріумф. Це можете запитати в Серого Super MAG. В 2017 році я пішов на строкову службу в Харькові. Invoker, TANOS, Super MAG, Чап Чап. До мене приїхали це було дуже приємно. Привезли ніштяків , смаколиків. Я думав це навіки. З Таносос , Інвокером і Супер магом по сей день спілкуюсь. Ну і трішки пізніше згодом мене позвали до ОнД , хоч я там знав тільки Мага Суми. І ненавидів черного. Ну якогось влився в колектив. Пішли замеси , турніри кланові. Для мене було приємно перемагати свій люблячий клан БК. Рулить любив на голосі. Це мене навчили ХЄР. Назначав людей які будуть дивитися за контрактами. І підказували коли потрібно обновити їх. Тому що письмо поки всім напишеш і проходила фаза . Ті хто не міг зайти на голос. Я просив людей ті які на голосі щоб передавали що кому робити. І так виходило дуже добре. Ну а потім в 2020+- я отримав запрет за бота , і перестав грати. Ну на довго мене не хватило. Нового перса создавати я не хотів . І тому я взяв чужого персонажа і почав грати. Ну а потім 22 рік , війна.. дц розжалів мене і зняв запрет . І я почав грати знову косміком... По сей день.Ну це так в кратці , можна було більше розжувати. Ах да забув сказати за бійні. Ходив я на них ще З Магом Суми і потемкин... Це було неперевершене паті. Маг Суми голова ще та. А с косміком це було дві голови) а потемкин у нас був бий бий і бий) як ми його з Дімоном кошмарили не одягати луковський шмот. А брати речі на вара. Щоб був урон по кастерам нормальний. Але не він щоб попадати по фізах були гарні часи... В потемкина( померла дружина) і після того він перестав грати, зараз заходе рідко привітатися. Ну наче все.☺️

Сообщение изменено: Pravedniy (19.12.2024 13:14)

• barbie_sunshine, БанкаМат и я тута это понравилось
Слава Україні

#8 я тута

я тута

Горожанин

• Elite
  • 1287 сообщений

Отправлено 19.12.2024 14:01

Карьера в НЭ от игрока Bellator :

Ну всем Привет , моя история началась в далеком 2009 году , познакомился с игрой ! Показал мне ее мой одноклассник , нас было 3 е , маг и 2 вара , играли на протяжении летних каникул ,день и ночь , за время игры познакомился с такими персонажами , sвятян на скока помню был Жора уровня так 15:16 который помогал убить рыцарей хаоса , макинтош,и октябрь7 , 2 игрока которые и на тот момент были очень высокого уровня ,подсказывали советом , и так потихоьку , эта игра , развернулась на года , было утерены персонажи и следующий раз я уже начал играть в 2018 году ,решил начать с Лука , состоял на тот момент в каком то клане <не помню > , но знаю одно очень сильно помогали со кланы с аппом Лвл , прокачав себя до нужного уровня , закинув голды , за пару часов , благодаря информации и помощи со кланов ,апнул 20 лвл , кстати помощником был такой персонаж (Дочь Солнца ) так и по сей день , иногда захожу поиграть. А этот год который подходит уже к концу , тоже много чего мне показал и открыл

Клан : Гох
Тут познакомился с достаточным количеством хороший людей ,которые по возможности подскажут и помогут , Артем который  за разгадывание загадок кидал мне год  для поддержки штанов и подсказывал словом ,
Одним словом Люблю свой клан , хоть и не так провожу щас тут время , но знаю , тут хороший люди ,друзья ,товарищи , !

Гох ван лав

Bellator

#конкурс
#шагвновуюэру

Сообщение изменено: я тута (19.12.2024 14:03)

#9 я тута

я тута

Горожанин

• Elite
  • 1287 сообщений

Отправлено 19.12.2024 14:05

Игрок Блудящий пианист и его путь в НЭ:

Почалося все орієнтовно в 2005 році , я тоді був в четвертому класі мені було 10 років, комп'ютер в мене був ще в 2001 році але інтернет тоді це була розкіш, вже з появою наступного комп'ютера з'явився і Інтернет, і якось однокласник затягнув  мене в цей омут а йому показав брат з лівого берега столиці, не здивуюсь що десь поруч цього брата живе дц і це його якийсь знайомий,його нік був (Memorix).
Однокласник показав мені як створити персонажа, показав і пройшов  декілька квестів так як для мене даний жанр гри(RPG)була новинка, первый мій чар був  маг (Gasmyas) дуже вабило те що в нього є тінь яку можна кастувати і самому вирішувати питання))) і почалося година ночі я лажу в вм шукаю скорпіонів і так далі прогули уроків в угоду кача , сподобалось я затягнув весь свій будинок всіх своїх кентів  а саме чотирьох хлопців, пам'ятаю яка розкіш була коли випадав трофей його можна було продати за 800 талів це було дуже багато,продавали навіть обміни за тали, докачався тоді до 16-го рівня і його заблокували тому що була така функція зайти від іншого імені хто знає той зрозуміє))) було ще декілька персонажів лук вар до 14 рівня докачував, топами тоді був Макентош та Дракула , якось в мене дома був великий двіж сусід грав на ПК він знав паролі від моїх персонажів , а я грав з його дівчиною в sony PlayStation лежачи на дивані так ми з нею і замутили а він в обіду того що я відбив у нього дівчину роздів мого персонажа продав всі речі цей персонаж був (Блудящий пианист) натхнення грати на голову персонажі пропало і я забив на гру на декілька років,коли з'явилась версія 3D я повернувся на голого Варвара 12-го рівня і почав все з спочатку, і Ось я тут якось так)))

#конкурс
#шагвновуюэру
  • БанкаМат нравится это

#10 я тута

я тута

Горожанин

• Elite
  • 1287 сообщений

Отправлено 19.12.2024 14:45

Крок у Нову Еру гравця Diabllo1990:

Якось, гортаючи інтернет у пошуках цікавої гри, я натрапив на "Нову Еру". Спочатку подумав, що це звичайна стратегія або чергова RPG, але коли побачив, що тут покрокові бої, це відразу привернуло мою увагу. Вирішив спробувати — і не прогадав!

Я обрав мага, бо мене завжди приваблювала магія. Як тільки почав грати, одразу відчув, що цей герой — саме те, що потрібно. На перших рівнях я ще не міг похвалитися потужними артефактами, а моя одяг наразі стандартна, але це не заважає отримувати задоволення від гри. Артефакти, звісно, приваблюють, але коштують вони чимало, тому поки що просто насолоджуюся процесом і планую придбати щось круте в майбутньому.

Сама гра одразу захопила мене. "Нова Ера" — це не просто гра, це окремий світ, де кожен бій вимагає стратегії, а кожне рішення має значення. Я ще новачок, розбираюся самотужки, адже навіть якби хтось допомагав, мені все одно хочеться навчитися всьому самому. Відчуваю себе першопрохідцем, який крок за кроком відкриває світ гри.

Звісно, були й кумедні моменти. Наприклад, якось я так захопився битвою, що витратив усю ману на не зовсім потрібні заклинання, і замість того, щоб перемогти ворога, просто бігав полем і чекав на поразку. Зате тепер добре знаю, як важливо правильно розподіляти ресурси!

Але попри такі кумедні фіаско, гра мені дуже подобається. Кожна битва приносить відчуття прогресу, а кожен крок у грі — це маленька перемога. І я не поспішаю, насолоджуюся кожною миттю, і впевнений, що в майбутньому стану набагато сильнішим.

Я дуже радий, що знайшов цю гру, і впевнено можу сказати, що "Нова Ера" стала для мене чимось більшим, ніж просто грою. Це світ, до якого хочеться повертатися знову і знову. Скоріш за все, я придбаю артефакти і покращу свого героя, але поки мені достатньо просто занурюватися у цей захопливий процес.

#конкурс
#шагвновуюэру

Прикрепленные файлы

#11 я тута

я тута

Горожанин

• Elite
  • 1287 сообщений

Отправлено 19.12.2024 15:40

Начало пути от игрока Поворот:

Мой жизненный путь в Новой Эре начался в далеком 2010 году, и в следующем январе будет своеобразный юбилей: 15 лет. Тогда я только "дембельнулся со срочной службы в армии, приехал погостить к брату. Ночью решил поискать, чем заняться, и натолкнулся на рекламу браузерной ММОРПГ, и перешёл по ссылке. Тогда еще я не мог и предположить, насколько изменится моя жизнь с нажатием одной клавиши компьютерной мыши. Впереди были годы бесконечных сражений, замесов, верных соратников, настоящих (по компьютерным меркам) друзей, и коварных врагов. Чтобы описать все, не хватит, наверное, даже целой книги. Поэтому постараюсь быть краток, чтобы не вызвать ни у кого сонливости.
Итак, после регистрации я быстренько начал делать первые шаги. Выбрал никнейм Pisar (не знал, что придумать, и написал от "балды"). Выполнял начальные мелкие задания. Прокачивал своего персонажа, даже не понимая, кем я хочу быть, и вообще не понимая игру. Действовал наобум по своему усмотрению, и разумеется, к 7 уровню у меня получился великолепный варо-джаго-жоро-маг, так как я качал все статы понемногу))). Начал играть хаоты, и получил "восторженные" отзывы о себе, своей манере играть, и о своем персонаже. Тем не менее, с завидным упорством продолжал изучать игру, чтобы доказать, что могу приносить в бою пользу. Играл на работе, подсадил еще двух человек, которые позже забросили. В то время работал в салоне сотовой связи, и полученные на телефон бонусы в виде валюты начал закидывать в игру. Тем не менее, на 13-14 уровне понял, что этот перс меня не вдохновляет. Создал нового, назвал его "сливатор" для самостёба, решил сделать из него лучника, и учитывая набитые на прошлом персе "шишки", начал развивать этого. Начал бить дроп, и даже заработал за несколько дней фантастическую сумму в 0,5 голда. Докачав этого персонажа до 12 уровня, осознал, что более-менее разобрался в игре, и настала пора завести еще одного, который станет моим окончательным вариантом. Причем, так оно и вышло, и за Поворота я играю уже примерно 14,5 лет. Мой первый клан был "Хранители Легенд", в него я вступил будучи 15 или 16 уровнем. В нем был 1-2 активных игрока, клан по рейтингу располагался на последнем месте. Но я хотел быть верным ему, и помочь подняться выше. С этой целью мы с одним из сокланов (ник уже не вспомню) ходили на гоп. Слить рейт мы не могли, а вот набить чуть-чуть получилось. Это был мой первый опыт гоп-стопа, и мне очень понравился этот процесс. Спустя неделю мой собрат-гопник ушел с клана, т.к. его не устраивало, что в клане нет активных персонажей кроме нас. Я решил последовать его примеру, и ушел тоже. Увидел в списке кланов значок синей звезды, это был Адский Легион. И вот с этим кланом судьба меня связала на несколько лет (6-7 лет примерно). За это время было все, что можно придумать. Куча различных альянсов, перестановки в составе, путь от испытательного срока до заместителя главы кланы. Со временем из зама стал, по сути, полноценным главой, т.к. Lilu31 кланом в последние несколько лет не занималась, и я взял все обязанности на себя. У нас подобрался отличный состав игроков, многие из которых были в отличных отношениях. С некоторыми из них до сих пор держим связи. Даже с теми, кто уже ушел из проекта. Холостяк_1, Mordvin, Волхвъ (царство небесное тебе, Саня), у нас образовался крепкий костяк клана, и развитие было очень неплохим. Благодаря АЛ была переделана система гопа, т.к. мы в погоне за рейтом гопали все, что движется, и не брезговали низкоуровневыми персонажами (привет ребятам ФОНДу). Весьма сильно мы им досаждали. Но у наших парней была своя мотивация: был хорошие премии в голде за набитый рейтинг. В итоге после пары месяцев срача, мы просто поговорили с главой ФОНДа в скайпе, и решили проблему как два взрослых человека: поговорили без оскорблений, описали каждый свою ситуацию, извинились друг перед другом, и до сих пор находимся в хороших отношениях. Единственная проблема, что я забыл его никнейм (сорян, Саня)., т.к. он его менял))) Но как увижу его в игре, то обязательно вспомню. Затем был альянс с БК, бесконечная война с ОНД. Развал Адского Легиона после разрыва с БК. Если объективно, то развал АЛ - моя вина. Я уже просто не хотел рулить кланом на должности заместителя, но выпрашивать Lilu31 передать главенство мне - не хотел. В итоге выбрал вариант уйти, и наиболее активных игроков (кто пожелал) взял с собой в БК. Ну, а дальнейшая история может затянуться еще надолго, но это уже больше относится к истории современной Новой Эры, а людей, как правило, больше интересует начальная стадия. Осталось только написать о том, как начал снимать первые видеоролики о Новой Эре. Было взято несколько интервью с игроками, в том числе и компанией игроков общались на скайпе вместе с представителем Администрации игры. Было и несколько интервью отдельно с DarkClow. Также записал несколько обучающих видео для новичков. В общем, как мог помогал жизни проекта, ведь он стал за эти годы частью меня самого, могу это сказать без преувеличения. Подсадил на эту игру даже жену (pushistaya belka). Года два был модератором. Активно старался помогать новичкам, которых, к сожалению, не так много, как хотелось бы. В общем, не пожалел я, что 15 лет назад нажал на ту самую ссылочку. Спасибо этой игре за все эти годы. Ну, и не расстаемся, продолжаем задротствовать! Следующая цель - 25 уровень, и 8000 рейтинга персонажа.
PS: Ну вот, собирался кратко, а вышла целая поэма. Сложно 15 лет собрать в небольшое эссе. Простите за "многобукв" ; )
  • xSILVAx и БанкаМат это понравилось

#12 Dark Oryk

Dark Oryk

Cake is a lie

• Members
  • 834 сообщений
  • LocationTernopil

Отправлено 19.12.2024 23:24

Привіт всім.

Чудова ідея для конкурсу, дякую за організацію. Хочу поділитися і я. Почнемо з самого початку, першого персонажа, перших перемог і поразок)

Акт І. Знайомство, передісторія, перші кроки.

(10:20) варвар124 приватно [БуКвАp] : не перевидьош у моего друга игрок макентош тошо на 23 уровне то те хана

Прикрепленный файл  зображення_2024-12-19_212324768.png   23.21К   0 Количество загрузок

Офіційною датою знайомства з грою я вважаю 05.04.2009 коли мій брат зареєстрував свого першого персонажа - ters3456. Мій перший персонаж був створений 25.07.2009 (Вамп Вар_, не дивіться лиш опис, бо я крінжую). Брату про кльовість гри я повірив одразу, а от інтернет мені провели лише влітку того року, про нього до речі трохи детальніше нижче. Ми в своєму селі на 300 людей були повністю відрізані від цивілізації, навіть 2G зв'язку тоді толком не було (село лежить в долині) і всі користувалися звичайними стаціонарними телефонами. Тобто типовий час проведення був футбол, пошаритися в лісі, сходити на річку, пограти в варкрафт, козаки і готику 2 (чудове дитинство до речі, дякую). Як же сильно світ поділився на до і після з нашим Dial-up від Укртелекому. Аж 32 Кбіт/с, забиває телефонну лінію. Ти граєш хаот а мамі хтось дзвонить або вона хоче подзвонити - і ти програєш в всіх сенсах цього слова.

З цими першими знаннями про інтернет ми влетіли в цей світ, де вже сиділи з розумними лицями люди першої хвилі, але і зелених як ми вистачало. Найкращий спогад як ми з братом вперше збираємось в грі щоб сходити в Глоріад (ми були 6 і 7 рівнем), на нас нападає інша команда (лучник з оцим смішним нагрудником в формі кубиків преса, а в тебе від адреналіну аж очі трясуться бо ти хочеш все зробити правильно і походити!). Абсолютно весь геймплей того часу складався з організованого хаосу - всі бігли в хаоти, бити павуків, просто бити один одного біля Ілу, мені на момент першого персонажу було ммм 12 років, в голові пусто і гуляє вітер, а я нарешті дорвався до інтернету і інших людей з якими можна грати. Ви можете не вірити але рік часу весь геймплей був просто отримати задоволення - я за будь який двіж, ми скрізь ходили і шукали, це було прекрасно наївно, що я і про все дитинство можу сказати.

Акт ІІ. Перші стратегії, Кочівники та відкриття горизонтів, технічні проблеми.

(19:23) Dark Oryk : Тут був я ( у чвяка)

Прикрепленный файл  Безымянный.JPG   148.62К   0 Количество загрузок

Як і в більшості історій тут, перші персонажі рідко доживають до старості, мій почив на 13 рівні наприклад. Після першого досвіду життя тривало, брат також почав качати нового блока, а я одразу сконцентрувався на варварі, а потім вже паладині (Dark Oryk). Це і був мій персонаж яким я грав аж до 2014 року, коли вперше покинув проєкт. З часом, як і реальним так і ігровим, починало приходити розуміння певних процесів, монке навчався і почав розробляти стратегії. Маленького жреця-орка побачили Кочівники - насправді легендарний клан, який дав мені перші знайомства, досвід командних боїв і насправді людей з якими я товаришую і зараз (привіт, ПРИХЛОПе). Я навіть не пам'ятаю яким чином мене туди взяли, я просто досить соціальний і чіловий хлопець, старався вчити російську щоб мене розуміли, і ось я тут. Я затягую туди ж брата, який потрохи втрачав інтерес до гри але ще залишався активним, і починається справнжє мнєсо.

На хвилинку це все відбувається в межах двох років - перші кланові заміси, перші інтриги дорослих людей, на срачі яких ти дивишся з відкритим ротом. Я з теплотою згадую якісь вечірні трештоки в клановому чаті, перші в житті скайпи, які в мене неймовірно лагали через жахливий інтернет. Бувало так, що в перші заміси я влітав і не встигав кинути обнову + тюрю (так так, той геймплей все ще топ), бо картинки персонажів не могли завантажитись. На форумі десь є теми як я просив людей кидати файли їх клієнтів, аби я за ніч завантажив їх і підкинув собі в папку, особливо бісили артовики з анімаціями на мегабайти :D, і люди навіть допомагали!

Взагалі певним чином Нюра стала для мене промо екзаменом до реального життя, бо в школі це все не відбувалося ще або було в дуже обмежених дозах. Коли всі ці історії на екрані розгорталися в страшних розмірах - сімейні мелодрами та Супермама зараз це просто смішно. Соціальна взаємодія затягувала значно більше ніж дрочіння скорпіонів тому я одразу сфокусувався на кланварах та хаотах, це щоб зараз люди мене не висміювали чого я не знаю як працює бійня - бо я там ніколи не був, хоча ратник одяг мав ехехехе. Ми помаленьку дорослішали, гра змінювалася, Адміністрація розуміла що треба тримати всіх в тонусі і почала розвивати нові системи і тактики, люди почали переглядати свої погляди на гру. Я стаю трішки менше грати у зв'язку з ДПА, першими коханнями і так званим реальним життям, але все ще стабільно заходжу повигравати хаоти, в чому я був дуже вдалим я вважаю. Люди з цього клану стали першої сім'єю, групою по інтересах, а цього так не вистачало в маленькому селі де важко знайти однодумців. Сподіваюсь з ними все добре, і тих кого я пам'ятаю і тих кого вже забув, ви кльові, дякую вам!

В той період в мене почала вперше рости борода, перші прищі і в грі я компенсував це як тільки міг - я міняв раси, класи, стратегії, гілки. Ким я не був! Магом-вампіром? Та легко! Орком-жрецем? Дуже легко я б сказав. Джагернаутом-тролем? Оу єєє, давайте сюди! Жирним блоком-антифізом? Давайте сюди ножа! Це якраз те відчуття свободи де ти можеш робити що заманеться і тобі хочеться ще (я вважаю це краще за наркотики, хлопці і дівчата). В тому хаосі я знайшов спокій, такий собі компенсаторний механізм за реальне життя, де відбувалися теж певні події але вони не стосуються гри, нікому не хочеться читати про хвороби і смерті коли це зараз нас і так оточує. Це був найцікавіший і найепічніший період, який я не хотів би повторювати напевне, щоб він і залишився таким.

Акт ІІІ. ОнД, непорозуміння, загострення соціальної справедливості.

(18:38) НиКоТиН приватно [Dark Oryk] : ты Dark Clow?

(18:39) Paul приватно [Dark Oryk] : ну, как же так... на тебя вон, люди рассчитывают.

(19:39) MCTrane -> [Dark Oryk] : да, он DarkClow.

Прикрепленный файл  гиа))).gif   37.6К   0 Количество загрузок

Але всьому спокійному і чудовому приходить кінець, в моєму випадку це стало злиття АС та Кочевників в Мисливців на драконів. Спершу це звичайно захват, гордість про перехід, відповідна аватарка на форум (ну люблю я такі штуки і символізм). Якось з пубертатом з'являється агресія, бажання щось доводити, перші розуміння політичних процесів, перші проблеми на цьому фоні - ми летимо в сраку дорослості. Навряд чи хтось дочитав сюди, але це дуже добре відчувається описувати те, що лежить десь так далеко і міцно спить, я зараз розплачуся в почутті вдячності людям з мого першого клану, Праведний, навіть тобі!!! 

Після затяжних баталій в ОнД гра стає більше схоже на марафон і я починаю відставати від темпу решти, дуже нервує ставлення певних людей до моєї мови (я так і не навчився писати нормально), багато хто з Кочевників забиває на гру або ліває з клану і чим я гірший? Залишаючи там частинку себе, я тікаю в вільне плавання, поступово зникаючи з радарів гри бо скоро ЗНО і університет, а я тут гоблінів ганяю по екрану? Так і проходить третій та четвертий рік гри - я все ще смішний чілгай в хаотах, мене всі пам'ятають (я був рекордсменом по кількості мовчанок, юнацьке его рвало на атоми), але десь я вже трохи не тут, а біжу туди в далину, як спільнота мертвих поетів я хочу розгулятися десь, декламуючи Симоненка серед закинутого саду. "Я - Романтика" (а Хвильовий лузер).

Зміщення фокусу з гри далося в знаки, я трохи пропустив але все ще тримав удар і давав по голові в хаотах, підтверджуючи титул чемпіона саме там. І тут до мене звертаються в приватні з цікавою пропозицією ехехех)

Акт ІІІІ. БО, сонний період та параліч.

(22:09)  : Игрок Dark Oryk провел обряд очищения для игрока chipp
Прикрепленный файл  Спарта ).JPG   183.43К   0 Количество загрузок

Хлопці з БО кличуть мене в свою маленьку кльову компанію! Це стало досить несподіваним але теплим періодом в грі, де ми тусувалися в маленькому спокійному клані, обговорюючи якісь ігрові моменти та просто добре проводячи час. В якийсь момент в нас став стабільний онлайн і ми навіть подумали ОГО зараз як влетимо в світ великих хлопців, але це розчинилося так само швидко і смачно як і створилося (стрелок, я тебе таки знайшов, хоч і не в БО вже). Маленький спалах адреналіну мозку перед затяжною комою, ніби я на дев'ятці дріфтував перед клубом і влетів в дерево - все як в тумані, тобі все ще весело від дрифту але далі переїзд в місто і гуртожиток технічного університету. 

Як сумний старий ведмідь (до того ж вже спермотоксикозний, 16 років), я лягаю в ігрову сплячку, прощаючись з грою як здавалося б назавжди. А далі стрімголов починається нестись війна, університет, перші серйозні стосунки, перші роботи, справжні друзі, розбите серце і повний набір моєї романтики, це була чудова юність незважаючи ні на що. Про гру не згадував, лише часом, сидячи в гуртожитку залітав в хаот, щоб ракнути там бо з'явилися прийоми, переробили фази бою і руху і з плачем вийти з гри, відчуваючи, що овнять вже тебе). Закінчення університету, перша робота за спеціальністю, переїзд на квартиру, подорожі закордон і максимальна попайка по всіх фронтах (грає музика з опенінгу "Теорії великого вибуху"), заручини та весілля!! Тільки тепер я хочу трохи спокою, бути знов чіл гаєм, і тут настає той самий

Акт V. ГОХ, новий персонаж, нове бачення гри.

[19:01] NukaCola » Кровь из носа: я б залюбки але обмінів аж 0
Прикрепленный файл  зображення_2024-12-19_210456242.png   489.21К   1 Количество загрузок

І ось ми в 2024. Життя зовсім інше, ти вже ніби і доросла людина з трохи відповідальнішим ставленням до всього. І тут брат (який кинув гру першим хехехе) в вересні питає мене щось про нюру, якесь випадкове запитання за 3Д версію. Слово за слово діло за діло і от ми з ним вже знову тут, так сказати грейтест камбек, повне коло, змій пожирає себе і все в такому дусі. Гра змінилась і ми змінились. Це складно описати але гра в 2024 стала краще? Або я підійшов до неї з точки зору математики і систематичності. Квести стали логічними, формули працюють і коли ти знаходиш тактику як на 17 рівні вбити дукіклопа з братом або ти складаєш гайд на стріломет - аж трішки пісюнчик шуркає. Я дивлюсь вперед а там інші квести, інші задачі, я вперше в житті щось крафтив в грі! А ще нам дуже пощастило, що нас запросили в ГОХ. Така собі чіл база-реінкарнація накшталт Кочів, де ти з людьми спілкуєшся про тон, квести, батончики кіткат в АТБ і хто тут перспективний (я!). Хлопці, ви топ, дякую за веселий час в грі дитинства :)

Тож скоро Різдво Христове, а я просто хочу побажати всім безпеки, злагоди і процвітання. Дякуємо хлопцям які грають в Нюру і боронять країну. Дякуємо всім хто небайдужий і просто хоче розділити трохи спогадів і добрих моментів з іншими в такий непростий час, цьом!

• Алкон, xSILVAx, barbie_sunshine and 7 others like this

#13 eGrey

eGrey

Горожанин

• Elite
  • 595 сообщений

Отправлено 20.12.2024 01:28

Респект за язык. Не знаю как ты там в юности писал, но тут - все бы так общались. К сожалению вот таких украинцев - слишком мало. 

Короли классов:
https://forum.nura.b...ласса/?p=436733

#14 Ronaldo_171717

Ronaldo_171717

Горожанин

• Members
  • 155 сообщений

Отправлено 20.12.2024 11:30

Привіт всім...

Я так зрозумів, що за освітою ти не гуманітарій, але дуже змістовно й цікаво викладаєш матеріал) захопливо було почитати твою історію, навіть самому остальгія в око потрапила ;)

#15 Ronaldo_171717

Ronaldo_171717

Горожанин

• Members
  • 155 сообщений

Отправлено 20.12.2024 11:31

пардон, ностальгія* 

чомусь не можу редагувати пости((

#16 ПРИХЛОП

ПРИХЛОП

Страж

• Members
  • 314 сообщений

Отправлено 20.12.2024 14:41

БуКвАp

Прикрепленный файл  не джагг.jpg   65.39К   0 Количество загрузок

В игре ты для меня всегда будешь Буквариком  :) 

PS: всё же ты выбрал правильный путь, я счастлив) 

#17 D_Weider

D_Weider

Оруженосец

• Members
  • 162 сообщений

Отправлено 20.12.2024 15:59

Ну шо ж хлопці та дівчата, пора і мою історію розповісти. Сорі наперед за текс, писав, що було максимально уматово)

Був це такий рік 2008-2009… мені 13 минало, я пас гусей літом в селі хах) І як і у кожного нормального пацика, у мене був кент з компом до якого можна було завалитись пограти. У цього кента була «тьотя» років 19 нічьо така :wub: і вона вчилась в Києві, як і усі обдаровані діти з сіл. От одного дня ця нічьо така тьотя привезла свого київського пацика в село, а він був парубок моторний, хлопець хоч куди козак та ще й з відомими родичами (він брат Альбуса) хах.

От цей хлопак і відкрив моєму кенту світ великої Нури біз (перс хлопака в грі був Fisher). Ну я, як і 90% в цій грі створили з кентом персів (напевно ще й на 1 мило) у нього дома і почали грати. Комп був один, то ми грали з ним по черзі пишучи в описі, що граємо з динамічного айпі - привіт олдам. Зараз кажуть ДЦ за таке банить, чого якшо ми кенти, брати, свати  :D ?

Тут далі можна сказати привіт першим імпам і бесам в боях на арені, і о боже точці з 3 ахнєгами яка помогала усім апати 10-11 лвл. Починав я грати з джагернаута (тоді вони ще не були такі педи, ну хібашо чез), але з часом зрозумів, що імба то вар, бо він на той час міг вибивати рар-зброю 9-11 лвл (гангрієри всякі) і красти її. Як результат, збиралась банда і йшла у великий світ ВМ шукати жертву і гопати, маги качали МП, а інші качали профу злодія та развєд. По факту це був більше фан і не далло великого профіту, бо в той час було модно бути луком ВГ, ходити на маяк і бити пильцу по 10 г з містичних дрейків, або барижити на колбах енки які ДЦ завозив в аптеку, як зараз мішечки. Хоча тоді ДЦ ще і з автоматом бігав :D Прикрепленный файл  1000000792.jpg   67.54К   1 Количество загрузок Прикрепленный файл  1000000793.jpg   80.51К   0 Количество загрузок Прикрепленный файл  1000000794.jpg   26.57К   0 Количество загрузок Прикрепленный файл  1000000796.jpg   97.38К   1 Количество загрузок

Апнувши так лвл 12 мені довелося повертатись на навчання в ліцей (8-11 класи) в славетне місто Житомир, де під пильним наглядом керувників і вихователів в общазі не було можливості грати нуру! Хоча саме тоді мене і підкорла темна сторона сили і я задонатив свої перші 50 грн в нуру. Через певний час я повернувся до гри та створив персонажа «Дєвочка Оля» - ну дуже мені подобалась одна дівчина в ліцеї B) . З часом я викупив, що граючи жіночим персонажем, можна отримувати набагато більше переваг в грі ахах, де там рівноправіє?

Одним з перших толкових кланів в який я попав на 12-13 лвл граючи магом/жорою були Корсари, Кузьміч був топ дядька. Ще памятаю був клан Орден тамплієрів, як же хотілося туди попасти і набрати там рарів і я наче і попав, але вже погано пам'ятаю..

Через певний я захотів перейменувати перса на D Weider + ми з кентом створили мені перса мульта - Nutrilite (зараз Obito).Прикрепленный файл  Нутрилайт.jpg   157.65К   1 Количество загрузок

Надалі розкусивши фішку, що будучи кастером тобі не треба кучі артів чи рарів я і продовжив грати цим класом. І тут почалось саме цікаве, як і багато гравців в грі через певні зміни і тд почали забивати на нурку, от таким і став брат Альбусіка, отой моторний парубок, який кам ап віз геніальний бізнес план, а чому б не впарити голд 2 малим тіпам по років 13-15 і збити з них бабки? Смішно правда ахах?  Не робіть так! Отож, вперше ми з кентом намутили голду купивши в нього голд 30-40 та приоділи персонажа друга Heper в парочку рарів, однак через певний час кент почав і сам пропонувати продажу голди за що і був заблокований з патрохами). Там і були інші моменти за що його забанити, але то просто через тупізм гравців, яких можна було ломати за секунди просто ідучи по списку онлайн і вводячи паролів від 1 до7, щоб ви знали скільки людей з такими паролями =). Нажаль цей кентік забив тоді на гру.

Далі розвиваючи персів я спробував вступити в ПВ, але мені відмовили. Потім на моєму шляху трапився клан (забув назву) з Бонітою, Смертною карою, Стахом, де я провів гарний час. Трохи підкачавшись я потрапив у топ клан -  ХЄР і це напевно було те саме відчуття коли ти там де треба, була крута атмосфера, цікаві люди, можна було вчитися у кращих. На той час я вже перебрався в Київ і закінчував універ в 2015-2017 рр. і сама крута фішка була це сходки ХЄР. Прикрепленный файл  1000000796.jpg   97.38К   1 Количество загрузок Прикрепленный файл  1000000795.jpg   184.99К   0 Количество загрузок

Круті все ж там люди грали, вдалося познайомитись з Атілличем (якого потім постійно зустрічав в метрику), Криком (Саня доречі був першим хто показав як грати на епл поч в нуру), Маком (класна фішка в Мака була – вриватись на сходку з останніми якимись крутими флагманами і просити навчити його встановити нуру і на них грати), Лєнкой Лакі, Грабовським та його братєльніком, Другим та Мясником 98. В той час я жив на Дарниці і ми проводили багато сходок, в т.ч з ДЦ у Гоголь пабі! Другой помнить скіки раз ночував у мене після того гоголя і хреновухи! Ще з Косміком норм погуділи на сходці, у кого є фотки з бару на чернігі поділіться, бо усі пропали!

Через певний час в грі відбулися зміни! Почалася ера БОТІВ! І от одного дня фармившли посеред темної ночі на краю морхгельгема блоком нутрілітом з неістою весніків я зустрів одного відомого Автобота, оптімуса прайма свого часу, Великого ділера всія нюри (ви доречі ще можете його досі бачити в чаті гравців), якому теж було цікаво, що то за звірі на моргі. Не втрачаючи надії гопнути такого великого противника і принести клан рейт, я відразу набрав свого кента DRZD і ми погнали гопати супостата. І о май гад, як же ми здивувались побачивши як він завзято вбивав тих весніків жоркой і ще й бив сам обсідіан. Вбивши його пару разів підряд, він все одно повертався з шахти на точку і получав знову по лбу. Користуючись таким моментом, ми позвали Крика помогти нам набивати клан рейт і показати це чудо. Як результат на бою так 35, праймігд дібрався до клавіатури та мишки і почав давати нам здачі, але вже було запізно. Наступного ранку ігдшнік був забанений. Ходять слухи, що Крик в 6 ранку набрав ДЦ, відчитався про таку важливу подію та ще і получив награду! Хоча ві невер нов! Нажаль ігдшнік обідився на мене і спустив всіх собак, що це вейдер його здав, пічалька.

Але нічого я і далі продовжив грати в нурку і навіть донатити, це навіть інколи заважало відносинам з дівчатами (уматові скріни нижче :ph34r: ) та і  в якийсь момент я зловив себе на думці, що я починаю все оцінювати у голді. Наприклад, я йшов до супермаркету і не купував пачку круасан за 28 грн, бо це можна було купити 3-4 голда, я міг їсти дома гречку без масла, але зато з новим заклом магічний барєр! На цьому моменті, я вирішив зав’язати з нурою…не ну буває навідувався в гру, читав форум і тд, але по суті випав на років 5-6 з гри. Прикрепленный файл  unnamed.jpg   134.16К   0 Количество загрузок Прикрепленный файл  1000000798.jpg   317.76К   0 Количество загрузок

І ось він знамений камбек, як кріш в Манчестер Юнайтед, я повертаюсь до гри в серпні 2024 року! Дякую велику кенту мвару за те, що швидко ввів мене в курс діла і продовжує вчити всьому! Куди він туда і я! Оскільки саме мварчик був моїм корефаном, він мене і взяв у Марвел, де я зустрів цікавих людей, які вчили, вчать, допомагають та підтримують! Хоча я і стикнувся з безпідставним хейтом з боку комюніті, що щось я не в тому клані і не з тими людьми…але мені подобається і єдині сумніви були покинути клан та приєднатись до топчиків у Квадроберах, але ми знайшли краще рішення!

Таким чином, апнувшись за пару міс я почав щімити нуровчан в хаотах (1 проти 5), переслідувати Декстарів та форсити адміністрацію для збільшення івентів в грі, щоб нам не було скучно на воротах! Чесно, в нюркі не так багато змінилось за цей час, жаль лише велика кількість кланів та крутих гравців пропала та майже не грає.

Далі більше, і як сказав І як сказав eGrey про свої плани, я теж хочу далі качнутись, назбирати реліктіків на 2 сокирку (хоча зараз це туго, ДЦ го збільшим нагороду за шабаш?!) та апнути фул арт імбу вара (хоча лук ядовик ван лав в серці), щоб той нумтар зразу офався як я в гру заходжу!

Усім дякую, Ваш Черепашка – Obito :P

• xSILVAx, БанкаМат, я тута and 1 other like this

#18 D_Weider

D_Weider

Оруженосец

• Members
  • 162 сообщений

Отправлено 20.12.2024 16:04

Ну шо ж хлопці та дівчата, пора і мою історію розповісти. Сорі наперед за текс, писав, що було максимально уматово)

Був це такий рік 2008-2009… мені 13 минало, я пас гусей літом в селі хах) І як і у кожного нормального пацика, у мене був кент з компом до якого можна було завалитись пограти. У цього кента була «тьотя» років 19 нічьо така :wub: і вона вчилась в Києві, як і усі обдаровані діти з сіл. От одного дня ця нічьо така тьотя привезла свого київського пацика в село, а він був парубок моторний, хлопець хоч куди козак та ще й з відомими родичами (він брат Альбуса) хах.

От цей хлопак і відкрив моєму кенту світ великої Нури біз (перс хлопака в грі був Fisher). Ну я, як і 90% в цій грі створили з кентом персів (напевно ще й на 1 мило) у нього дома і почали грати. Комп був один, то ми грали з ним по черзі пишучи в описі, що граємо з динамічного айпі - привіт олдам. Зараз кажуть ДЦ за таке банить, чого якшо ми кенти, брати, свати  :D ?

Тут далі можна сказати привіт першим імпам і бесам в боях на арені, і о боже точці з 3 ахнєгами яка помогала усім апати 10-11 лвл. Починав я грати з джагернаута (тоді вони ще не були такі педи, ну хібашо чез), але з часом зрозумів, що імба то вар, бо він на той час міг вибивати рар-зброю 9-11 лвл (гангрієри всякі) і красти її. Як результат, збиралась банда і йшла у великий світ ВМ шукати жертву і гопати, маги качали МП, а інші качали профу злодія та развєд. По факту це був більше фан і не далло великого профіту, бо в той час було модно бути луком ВГ, ходити на маяк і бити пильцу по 10 г з містичних дрейків, або барижити на колбах енки які ДЦ завозив в аптеку, як зараз мішечки. Хоча тоді ДЦ ще і з автоматом бігав :D attachicon.gif1000000792.jpg attachicon.gif1000000793.jpg attachicon.gif1000000794.jpg attachicon.gif1000000796.jpg

Апнувши так лвл 12 мені довелося повертатись на навчання в ліцей (8-11 класи) в славетне місто Житомир, де під пильним наглядом керувників і вихователів в общазі не було можливості грати нуру! Хоча саме тоді мене і підкорла темна сторона сили і я задонатив свої перші 50 грн в нуру. Через певний час я повернувся до гри та створив персонажа «Дєвочка Оля» - ну дуже мені подобалась одна дівчина в ліцеї B) . З часом я викупив, що граючи жіночим персонажем, можна отримувати набагато більше переваг в грі ахах, де там рівноправіє?

Одним з перших толкових кланів в який я попав на 12-13 лвл граючи магом/жорою були Корсари, Кузьміч був топ дядька. Ще памятаю був клан Орден тамплієрів, як же хотілося туди попасти і набрати там рарів і я наче і попав, але вже погано пам'ятаю..

Через певний я захотів перейменувати перса на D Weider + ми з кентом створили мені перса мульта - Nutrilite (зараз Obito).attachicon.gifНутрилайт.jpg

Надалі розкусивши фішку, що будучи кастером тобі не треба кучі артів чи рарів я і продовжив грати цим класом. І тут почалось саме цікаве, як і багато гравців в грі через певні зміни і тд почали забивати на нурку, от таким і став брат Альбусіка, отой моторний парубок, який кам ап віз геніальний бізнес план, а чому б не впарити голд 2 малим тіпам по років 13-15 і збити з них бабки? Смішно правда ахах?  Не робіть так! Отож, вперше ми з кентом намутили голду купивши в нього голд 30-40 та приоділи персонажа друга Heper в парочку рарів, однак через певний час кент почав і сам пропонувати продажу голди за що і був заблокований з патрохами). Там і були інші моменти за що його забанити, але то просто через тупізм гравців, яких можна було ломати за секунди просто ідучи по списку онлайн і вводячи паролів від 1 до7, щоб ви знали скільки людей з такими паролями =). Нажаль цей кентік забив тоді на гру.

Далі розвиваючи персів я спробував вступити в ПВ, але мені відмовили. Потім на моєму шляху трапився клан (забув назву) з Бонітою, Смертною карою, Стахом, де я провів гарний час. Трохи підкачавшись я потрапив у топ клан -  ХЄР і це напевно було те саме відчуття коли ти там де треба, була крута атмосфера, цікаві люди, можна було вчитися у кращих. На той час я вже перебрався в Київ і закінчував універ в 2015-2017 рр. і сама крута фішка була це сходки ХЄР. attachicon.gif1000000796.jpg attachicon.gif1000000795.jpg

Круті все ж там люди грали, вдалося познайомитись з Атілличем (якого потім постійно зустрічав в метрику), Криком (Саня доречі був першим хто показав як грати на епл поч в нуру), Маком (класна фішка в Мака була – вриватись на сходку з останніми якимись крутими флагманами і просити навчити його встановити нуру і на них грати), Лєнкой Лакі, Грабовським та його братєльніком, Другим та Мясником 98. В той час я жив на Дарниці і ми проводили багато сходок, в т.ч з ДЦ у Гоголь пабі! Другой помнить скіки раз ночував у мене після того гоголя і хреновухи! Ще з Косміком норм погуділи на сходці, у кого є фотки з бару на чернігі поділіться, бо усі пропали!

Через певний час в грі відбулися зміни! Почалася ера БОТІВ! І от одного дня фармившли посеред темної ночі на краю морхгельгема блоком нутрілітом з неістою весніків я зустрів одного відомого Автобота, оптімуса прайма свого часу, Великого ділера всія нюри (ви доречі ще можете його досі бачити в чаті гравців), якому теж було цікаво, що то за звірі на моргі. Не втрачаючи надії гопнути такого великого противника і принести клан рейт, я відразу набрав свого кента DRZD і ми погнали гопати супостата. І о май гад, як же ми здивувались побачивши як він завзято вбивав тих весніків жоркой і ще й бив сам обсідіан. Вбивши його пару разів підряд, він все одно повертався з шахти на точку і получав знову по лбу. Користуючись таким моментом, ми позвали Крика помогти нам набивати клан рейт і показати це чудо. Як результат на бою так 35, праймігд дібрався до клавіатури та мишки і почав давати нам здачі, але вже було запізно. Наступного ранку ігдшнік був забанений. Ходять слухи, що Крик в 6 ранку набрав ДЦ, відчитався про таку важливу подію та ще і получив награду! Хоча ві невер нов! Нажаль ігдшнік обідився на мене і спустив всіх собак, що це вейдер його здав, пічалька.

Але нічого я і далі продовжив грати в нурку і навіть донатити, це навіть інколи заважало відносинам з дівчатами (уматові скріни нижче :ph34r: ) та і  в якийсь момент я зловив себе на думці, що я починаю все оцінювати у голді. Наприклад, я йшов до супермаркету і не купував пачку круасан за 28 грн, бо це можна було купити 3-4 голда, я міг їсти дома гречку без масла, але зато з новим заклом магічний барєр! На цьому моменті, я вирішив зав’язати з нурою…не ну буває навідувався в гру, читав форум і тд, але по суті випав на років 5-6 з гри. attachicon.gifunnamed.jpg attachicon.gif1000000798.jpg

І ось він знамений камбек, як кріш в Манчестер Юнайтед, я повертаюсь до гри в серпні 2024 року! Дякую велику кенту мвару за те, що швидко ввів мене в курс діла і продовжує вчити всьому! Куди він туда і я! Оскільки саме мварчик був моїм корефаном, він мене і взяв у Марвел, де я зустрів цікавих людей, які вчили, вчать, допомагають та підтримують! Хоча я і стикнувся з безпідставним хейтом з боку комюніті, що щось я не в тому клані і не з тими людьми…але мені подобається і єдині сумніви були покинути клан та приєднатись до топчиків у Квадроберах, але ми знайшли краще рішення!

Таким чином, апнувшись за пару міс я почав щімити нуровчан в хаотах (1 проти 5), переслідувати Декстарів та форсити адміністрацію для збільшення івентів в грі, щоб нам не було скучно на воротах! Чесно, в нюркі не так багато змінилось за цей час, жаль лише велика кількість кланів та крутих гравців пропала та майже не грає.

Далі більше, і як сказав І як сказав eGrey про свої плани, я теж хочу далі качнутись, назбирати реліктіків на 2 сокирку (хоча зараз це туго, ДЦ го збільшим нагороду за шабаш?!) та апнути фул арт імбу вара (хоча лук ядовик ван лав в серці), щоб той нумтар зразу офався як я в гру заходжу!

Усім дякую, Ваш Черепашка – Obito :P

Забув додати ДЦкалашнікова!

Прикрепленные файлы

• Прикрепленный файл  1000000797.jpg   84.45К   0 Количество загрузок

• я тута нравится это

#19 я тута

я тута

Горожанин

• Elite
  • 1287 сообщений

Отправлено 20.12.2024 16:53

Спасибо за поддержку со стороны администрации НЭ конкурса "Шаг в Новую Эру" и увеличения призового фонда . В ближайшее время организаторы обдумают как его распределить.

#20 х_ТРОЛЬ_х

х_ТРОЛЬ_х

Горожанин

• Members
  • 597 сообщений

Отправлено 20.12.2024 23:59

Історія одного афериста або як я вляпався в ЦЕ

Ну що ж вирішив і я написати свій шлях в цьому проекті. Серед гравців існує твердження, що якщо ти не був в бані, ти не пройшов гру.))) Можу вже з впевненістю сказати, я пройшов гру, бо в бані був і ворота мене приваблюють все більше))) Але почну спочатку і попутно спробую дати декілька порад\лайфхаків.

Познайомився з грою я досить у пізньому віці в 2013 році. На той момент вже був 25ти річним дядьком з постійною роботою, то історій про фарм мобів ночами в комп клубі з сусідами 24\7 не буде) Працював в держ установі і там було кончене правило – на робочому місці необхідно було сидіти з 08.00 і до 17.00 не дивлячись чи є в тебе робота. Пройшовши всього сапера, косинку і паука, задовбавшись від Героїв 3  на мінімалках (робочий комп не тягнув навіть це) вирішив погуглити що ще цікавого можна знайти на просторах інтернету. І десь вже з третього посилання мене занурило в світ магії  покрокової стратегії, яка дуже нагадувала мікс Героїв і Fallout, в який я грав ще в інституті. Так відбувся мій перший контакт з невідомим.))))

Варто зауважити, що в принципі я не мав досвіду гри в онлайн іграх і Нова Ера стала першою і єдиною грою, яка не відпускає мене вже більше десятка років.

Першого персонажа (нік я і не згадаю) і створив джагом. Почав вчитися грати самотужки, звичайно ж в мене нічого не вийшло. З кумедних історій пам’ятаю як вкачав Укреп броню по максимальці і не взяв жодного іншого КУ, думаючи що зможу всіх пережити. Хто грав джагом зрозуміє, що навіть вибір джага зі старту це досить «недосвідчене» рішення.  Бої з мобами по півгодини поки ответкой завалиш імпа чи спектра, повзання по старій підземці і похід на засаді в Сех за підкласом це реальність гри того часу. Спробувавши таким чином 3+ персонажів, я вже почав трохи оріентуватися в грі, знав що таке «го хаот» і чим відрізняється Сложение от Мудрости. Але статний, міцний, здоровий персонаж не давав мені спокою, так і з’явився х_Троль_х. Враховуючи обмеженість джага на лоу лвл в гілці Штурм єдиним виходом для мене були хаоти.  Власне там з 4го лвл і відбувався кач. Я був настільки не  обізнаним, що качав ловку джагу, будучи демонологом по профі здобувача бив контракт на 500 рх на руінах Інквізитора. І багато чого іншого. Гра джагом виснажувала, тому з’явилася потреба в чомусь більш «крутому» ( на той час я вже підсів на гру і не збирався просто так здаватися), так з’явився вар «бий, бий, і ще раз бий сильніше». Вже варом я пізнав для себе ринок і купівлю першого крафту ( продавав обломки монолітів, жала скорпів, шмот з бандитів і свитки з спектрів по 0.01) Перший зароблений 1г на рахунку був емоційно схожий на покупку телефону в реалі.

Але гос вари теж нікому не потрібні  на бойнях, де я дізнався сенс фрази «гриб?» Так з’явився мій третій основний персонаж –блок покров+неіста. На той момент як і зараз це, мабуть один з найбільш імбових класів в розрізі вкладення\ефективність як соло так і в команді. Почалися бойні, перше тз, мегакрутий досвід в годинних битвах за 0.25тз.  Саме цей блок за рахунок грибів з бойні заробив мені стартовий капітал, вдягнув себе в крафти і вара. Але що ж це за бойня без мультів?) Звісно, повнота розуміння цього контенту прийшла з появою мульта, а за мультом і перше знайомство з модератором  ( покарання за гру в отряді 2ма персами і з’їдання своїх грибів на бойні).

В цьому місці хочу подякувати Хілеру, який не тільки карав, а ще й пояснював правила, давав посилання на форум, сабзіро.біз. В цілому у моєму досьє відмітилось багато модераторів – Спіріт, Блек, Хілер, Покус.

Саме на бійні я почав знайомитись ближче з людьми, спілкуватися, працювати над тактикою і стратегією. Пам’ятаю як потім довго сміялися с Ігорем (Холостяк 1), коли він прийшов на бійню варом з пікою і получив нагоняй від недоблока. Псіханув, продав ратніки з основи, щоб вдягнути дрібного мульта і не позоритись. Також на 13й бійні відбулося доленосне знайомство з старим Валерою (х_Коброю_х), який поручився за мене при вступі в РКС.   Довгий час Троль був забутий і Фаршик став основою для заробітку голди. Друге дихання для Троля прийшло з появою 3д версії гри. Єжки, це те що дало змогу накопити кристалів на перший арт, взяти 19й лвл.

Щодо кланів, то де я тільки не був: ГПІ, S.P.Q.R., Sparta, ЮА, спроби врятувати АЛ. І тільки після запрошення в РКС я зміг відчути цей  аспект гри на повну. Це було неперевершено: підтримка, незалежність, розуміння, круті альянси і самостійні битви.  З того періоду запам’ятався один з махачів напередодні нового року і скидання кр. Була класична битва нового покоління Нюри: аль БК (БК+ХЕР+РКС) проти алю ОНД (ОНД+ПВ+ГОХ).Махач був години на дві, всі 6 кланів балансували між вишкою і середньою лігами, до скидання кр відлік йшов на години. Тому паралельно з основним боєм вільні гравці бігали і зливали\апали кр в залежності від ситуації на полі бою, щоб отримати  максимальний результат).

В РКС пішли турніри, організаційні питання, ТВ, ширші  знайомства. На додачу до боєн це суттєво допомогало мені домовлятися про знижки на крафти, дроп, проходження квестів, благо ратника. Десь тоді я зрозумів, що я реально  зможу зробити  якісного перса і реанімував троля, зробив стат в блока, перекинув КУ під сучасні вимоги (якраз з’явилось підводдя). Хто тільки не допоміг мені з тролем (Робот, Соло, Космік, Люц, Пепса, СМС і багато інших) під час вбивства босів, пошуку рецептів і дропу на крафт підводного шмота. Від щирого серця дякую.

З початку повномасштабного вторгнення свинособак на емоціях довелося піти з РКС, але я вдячний цьому рішенню, тому що воно познайомило мене Канаписом (Ваня). Разом з ним ми реалізували успішний проект по апгрейду наших персів і  перезавантаженні ГОХ. Але всьому настає кінець, тому і моя співпраця з ГоХ закінчилася. Наразі я зміг зібрати чудову команду однодумців і своєму рідному РКС і кайфую «на пенсії» як каже молоде покоління гохів. Хай буде так, відповім словами класика -  «я сюда деградировать захожу» . Для мене цей проект став невід’ємною частиною життя, заходжу сюди часто не завдяки,  а всупереч діям і обновам адміністрації проекту для відпочинку від суворості реального життя, спілкування з давніми добрими знайомими. Чого хочу ще досягти? Мабуть, прокачати 6го персонажа до 20го лвл, навчитись грати жорою, добить 4 артефакти тролю, зібрати  фул комплект нагородного шмоту 23лвл і скрафтити 24й)

Ось моя історія. Хтось вважає мене аферистом, баригою, пенсіонером чи мошеніком за мою здатність домовлятися і знаходити компромісні рішення)))) А хтось справедливим, чудовим організатором і генератором ідей, надійним напарником. В будь-якому разі, я вдячний всім з ким пересікався тут.

П.С. Моя порада гравцям, які повернулись або тільки почали грати в цей  проект. Більше спілкуйтеся з іншими, не бійтеся фулів (за звичай вони милі люди з багатим досвідом), майте терпіння, ставте чіткі цілі по розвитку своїх персонажів і пробуйте, пробуйте і ще раз пробуйте всі аспекти гри. Ходіть на бойні не 1 раз, а тижнями навіть якщо ви  спочатку будете програвати. Ходіть на турніри, навіть якщо спочатку будете програвати. Ходіть в хаоти і замеси. На мобах ви не відчуєте весь кайф  гри. Поважайте один одного. А я піду підпирати ворота і радіти зеленому чатику з крутими друзяками.

• xSILVAx, barbie_sunshine, БанкаМат and 4 others like this

Читать еще на тему: нэ, телеграм, творчество, конкурс

0 посетителей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых