Перейти к содержимому

Фото
- - - - -

Промальовка артефактів Obito Uchicha

• Закрытая тема Тема закрыта
2 ответов в этой теме

#1 D_Weider

D_Weider

Оруженосец

• Members
  • 157 сообщений

Отправлено 23.11.2024 14:14

1. Obito Uchicha (персонаж не може створювати теми після зміни ніку, тому тема створена від нього та з його побажаннями).

2.Шолом, нагруд, наручі, поножі, боти, пояс. Артефакти взяті та виплачені у період вересень-листопад 2024.

3. Прошу відразу закріпити даний образ "Донателло" для подальшого завершення, коли і перчатки будуть виплачені.

Щодо образу загалом, базу уявляю наступним чином: База для образуhttps://de.pinterest...387535772&sfo=1

Для нагруда:  в профіль для панцира можливо тут можна взяти більше деталей і враховуючи що це донателло можна додати ззаду його бамбукову палку за панцирем. Також можливо на цій фото кращий варіант переднього нагруда ніж на фото База образу: Панцир https://de.pinterest...69204307556273/

Додатково додав фоту "Додатковий варіант виду спереду нагруда", можливо такий варіант буде теж простіше намалювати та і тут гарно показано різницю в кольорах нагруда та рук і тд, хотілося б яскравий образ а не темну гаму. Проте врахуйте, що образ донателло у фіолетових кольорах.

Пояс можна малювати, щоб загалом підходив під образ і можливо на поясі додати букву "D" типу як ініціал або взагалі зробити типу як стрічка пояс з розвівающимся лентами, дивлячи що буде більш гармонійно під образ.

Для шолому прошу взяти образ голови черепахи з малюнків вище проте з врахуванням наступного: Фото Шолом https://de.pinterest...387535772&sfo=1. Хочу схожий колір очей та повязку з типу дредами позаду які переливаються фіолетовим, як на малюнку. Зуби та роги з даного малюнку не потрібно додавати, тому що вони вибиваються з загального обаразу черепах-ніндзя.

Щодо наручів та поножів прошу додати анімацію розвіювання перемотаних рук та ніг та невелике миготіння їх. Скоріше всього це потрібно буде додати на руки теж коли буде виплчений кредит.

Щодо ніг (ботінків) то прошу їх зробити не короткими, щоб не робити образ гнома з персонажа, хочу обємну модельку!, а трохи довжини та розмір побільше (по тиму промальовки ніг персонажа MOBIDIK, де в нього великі такі довгі ласти вперед).

Додатково до посилань на малюнки, прикріпив їх фото у вкладенні.

Наперед дуже дякую та за можливості можете уточняти будь-які деталі.

Kind regrds, Obito Uchicha!

Прикрепленные файлы

• Stahanovec, Old Pirate, smoker and 1 other like this

#2 DarkClow

DarkClow

Developer

• Administrators
  • 26388 сообщений

Отправлено 12.12.2024 21:02

Все ОК?

Жиза: "Мой перс, перс брата, перс жены, перс жены брата, и перс брата жены, и перс брата жены брата. Один демонический IQ на всех. Прошу не блочить! Я могу каждое утро с ними фоткаться, я как бы доказать могу, что не болабол"

Хит месяца: "Я уже давно забил на игру, играю только для удовольствия."

"Игра хорошая, после обновления 5 февраля нет смысла играть, как так золото общее, а если я с какого нибудь игрока не играю а играет кто то другой?"

Хит недели: " Это не экономическая игра, а мморпг. "

#3 D_Weider

D_Weider

Оруженосец

• Members
  • 157 сообщений

Отправлено Сегодня, 14:59

Дякую за швидку промальовку артів та чудова черепашка вийшла!

Є деякі моменти, які б хотів більш деталізувати та скоригувати:

1.Шолом

- Можна зробити більшу анімацію волосся, оскільки вона майже не помітна.

- Виділити якось волосся по типу дредів (як на фото вище), чи розіділити білим лініями кожну волосину чи якось темними лініями, щоб не зливаось волосся в 1 гамму.

- Очі, можна їх змінити якось додавши зрачки темного кольору наприклад? Можливо з блимаючою анімацією чи щоб вони кліпали якось або підсвічувались, а то просто білий кружок взагалі наче немає там очей. Можливо доведеться їх трохи збільшити.

2. Нагрудник

- Додати повязку нижче пояса, щоб прикрити зону, яка показана на фото у вкладенні) прикрити пах так сказать нижче поясу. В грі більшість нагрудників мають, якусь повязку чи тряпку спереді, яка розвівається з анімацією. Хочу теж щось таке, а колір можна зробити по типу темного якогось (не фіолетовий).

- Зробити панцир трохи більшим ззаді і обємнішим, а то його майже не видно, чисто халк майже якщо не звернути увагу)

- Додати трохи порізів на біцепсі та руках, щоб типу червоні та кровоточащі, як на фото у вкладенні, де видно червоні шрами і тд.

- Якось додати проблески для палиці ззаді або якесь гравіювання на неї чи візерунки на ваш смак, щось по типу як гарно виділені рукоятки мечів і тд на фото у вкладенні для шрамів.

3. Поножі

-Додати до наколінників черепки біло-червоного відттінку (аналогічні тим), які на ратнік поножах вара 22 левела (фото додав у вкладенні).

Загалом це наче все. Наперед дякую за врахування коригувань!

З повагою,

Obito Uchicha

Прикрепленные файлы

0 посетителей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых