Перейти к содержимому

Фото
- - - - -

Візуалізація артефакту для гравця Axwel

• Закрытая тема Тема закрыта
3 ответов в этой теме

#1 Axwel

Axwel

Оруженосец

• Members
  • 341 сообщений

Отправлено 12.10.2024 01:32

Доброго вечора усім колегам.
Прошу намалювати виплачені арт сапоги в підводному стилі.
1. Намалювати сапоги так як на фото 1. Можна іх трішки більше підняти щоб візуально усе вказане нижче вмістити. Також додати малу кількість зелених водоростей на них.
Прикрепленный файл  загал.jpg   143.66К   0 Количество загрузок

2. На дальньому черевику прошу на Ваш розсуд розмістити невелику морську зірку. Можна на самому черевику або ж під підошвою, це вже як Вам краще вдасться намалювати. Також ці зірці додати легеньку анімацію руху кінцівок.
Щось подібне додаю на фото нижче, хоча це не зовсім вдала генерація від нейромережі.
Прикрепленный файл  підошва.jpg   76.21К   0 Количество загрузок

3.На ближчому черевикові прошу додати восьминога який щупальцями буде обвивати черевик.Його тіло якби більше виступає позаду черевика. Також прошу додати анімацію як він рухає щупальцям і від нього відходять бульбашки(мало). Восьминога можна зробити синім кольором,схожим на "сущність розлому".
Прикрепленный файл  восьминіг.jpg   75.16К   0 Количество загрузок

Дякую за розуміння. 
Усім хорошого дня.

[SIGPIC][/SIGPIC]

#2 Axwel

Axwel

Оруженосец

• Members
  • 341 сообщений

Отправлено 17.10.2024 18:32

Неробить. Мініатюрка є намальована, але коли вдягаю то вигляд стоковий арт. Це не проблема кеша бо у інших гравців теж так.

[SIGPIC][/SIGPIC]

#3 Axwel

Axwel

Оруженосец

• Members
  • 341 сообщений

Отправлено 19.10.2024 14:37

Доброго дня. 
Прикрепленный файл  качкацьоби.jpg   56.9К   0 Количество загрузок
Можете будь ласка змінити носок на більш квадратної форми як на фото з початку теми де стоїть водолаз в повний ріст, бо зараз це якісь качкадзьоби. Більше схожий на клоуна ніж на водолаза) 
Коротко опишу шо змінити:
1. Носок з овальної клоунської форми на більш квадратну як на головному малюнку з водолазом в повний ріст.
2. Додайте листочки водорослей(як на шлемі водолаза) які прилиплли до носку. Також я додав маленьку ілюстрацію на "фото 2" знизу як би це приблизно могло виглядати.
3. Ще попрошу змініть будь ласка трошки восьминога. Зараз він схожий на синю кляксу з крапкою. На "фото 2" знизу я додав приклад з зсущності розлому як використовуючи її кольори я підправив контури в паінті і додав око(його використовують на підводній зброї) замість чорної крапки. Око попрошу анімувати. Восьминіг так перестане бути схожим на восьминога проте буде більше схожим на сущність розлому, що в рамках гри виглядає більш реалістично з художньої точки зору.
фото 2

Прикрепленный файл  качкацьоби харооші.jpg   134.59К   0 Количество загрузок

Дякую за розуміння

[SIGPIC][/SIGPIC]

#4 DarkClow

DarkClow

Developer

• Administrators
  • 26388 сообщений

Отправлено 05.11.2024 01:04

Все ОК?

Жиза: "Мой перс, перс брата, перс жены, перс жены брата, и перс брата жены, и перс брата жены брата. Один демонический IQ на всех. Прошу не блочить! Я могу каждое утро с ними фоткаться, я как бы доказать могу, что не болабол"

Хит месяца: "Я уже давно забил на игру, играю только для удовольствия."

"Игра хорошая, после обновления 5 февраля нет смысла играть, как так золото общее, а если я с какого нибудь игрока не играю а играет кто то другой?"

Хит недели: " Это не экономическая игра, а мморпг. "

0 посетителей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых