Перейти к содержимому

Фото
- - - - -

Нагрудник артефакт для Марковка

• Закрытая тема Тема закрыта
2 ответов в этой теме

#1 Марковка

Марковка

Горожанин

• Members
  • 109 сообщений

Отправлено 25.09.2024 19:32

Доброго ранку Козакам.
Прошу намалювати  оплачений нагрудник в стилі стім панк.

Картинка з нейронки тому деякі дрібні елементи можуть бути не суттєві. Головне щоб зберігався стиль.
Прикрепленный файл  Firefly 111.jpg   212.69К   0 Количество загрузок

1.Під цифрою 2 потрібно намалювати наплічники і елемнт що нижче в один колір і тон з нагрудником. Золотий тон наплічників і нижньої частини рук потрібно прибрати і забарвити як сам нагрудник. Його колір підходить і чудово передає вигляд металу з іржею. Випуклості на цих елементах можна прибрати

2. Центральний веннтилятор прошу зробити з ефектом повільного обертання, або ж якось його "оживити"

3.Додати в нагрудник манометр . Підписаний цифрою 3 на малюнку нагрудника.

4. На основний наплічник( той який більше всього видно) прошу додати елемент який зображено на іншому фото(нижче). А саме потрібно додати шланг і паровий бак у якому клапан буде скидувати пар вверх. І також додати манометр  який ідентично із анімацією випуску пару буде зашквалювати. 

Наперед вдячний

Прикрепленные файлы

• Прикрепленный файл  12222.jpg   269.13К   0 Количество загрузок

• Azazell, ckob, я тута and 1 other like this

#2 DarkClow

DarkClow

Developer

• Administrators
  • 26352 сообщений

Отправлено 03.10.2024 22:34

Все ОК?

• Марковка нравится это

Жиза: "Мой перс, перс брата, перс жены, перс жены брата, и перс брата жены, и перс брата жены брата. Один демонический IQ на всех. Прошу не блочить! Я могу каждое утро с ними фоткаться, я как бы доказать могу, что не болабол"

Хит месяца: "Я уже давно забил на игру, играю только для удовольствия."

"Игра хорошая, после обновления 5 февраля нет смысла играть, как так золото общее, а если я с какого нибудь игрока не играю а играет кто то другой?"

Хит недели: " Это не экономическая игра, а мморпг. "

#3 Марковка

Марковка

Горожанин

• Members
  • 109 сообщений

Отправлено 05.10.2024 11:48

Все ОК?

10 з 10. Це як плюснути в колу трошечки лайма. Як ловити плотву на поплавок а клюнув карп на 1кг. 
Віват

• ckob нравится это

0 посетителей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых