Очередная пополняшка
Отправлено 21.04.2023 12:11
Куда же без этого, вместо того, что бы сделать, как просят люди, скидки на ку, стат, двойной шанс Крафта, лучше очередную пополняшку
Конец месяца, оплата налогов, комунальных, и прочих платежей включая зароботную плату, оренду серверов. Деньги кроме как от донатов не откуда не поступают,
Вы донатите и получаете доп награды. От наших донатов зависит скорость развития проэкта как и в любом бизнесе.
Отправлено 21.04.2023 12:45
Що ти качур там пиздиш!!!!!!!!!
Який нахуй розвиток проєкту і яка швидкість???
Тут хуй забитий ДЦ давним давно і глубоко похую, що відбувається з онлайном і цікавістю до гри..........
Он прикладів повно..........
Результати тижня кланових боїв 12-19 квітня.
20 апреля
II місце
- Vintovka нравится это
это приват вообшето и то правду написал правда глаз колит? и как доказат сможеш что я написал? может эт вообше ты переделал,напиши свою цену лишности если она ест куплю . и если честно для меня ты смешной насмешка над ним -для етого ты себя с нуля должен собрат чтоб не был смешным
Отправлено 21.04.2023 12:58
Якщо забив, то чому ти граєш в безкоштовну онлайн гру? Значить щось зробив для того, якщо ти тут знаходишся!Що ти качур там пиздиш!!!!!!!!!
Який нахуй розвиток проєкту і яка швидкість???
Тут хуй забитий ДЦ давним давно і глубоко похую, що відбувається з онлайном і цікавістю до гри..........
Он прикладів повно..........
Результати тижня кланових боїв 12-19 квітня.
20 апреляI місце - "Призрачный взвод".
II місце
-- МОЖНА ПИСАТИ І ОПИСУВАТИ ВІЧНО ЯК ДЦ ЗАГУБИВ ПРОЄКТ , ТІЛЬКИ НЕ ПИЗДІТЬ, ЩО Й ТУТ ВІЙНА, БО ОН ВЖЕ СКОРО ПУТІНУ ПИЗДА А РУСНЯ УЖЕ РИГАЄ
Якби не старі друзі то взагалі давно б пизда прийшла НЄ
Я для таких як ТИ, написав, що прибуток має перекривати затрати, а затрати не малі, якщо є розуміння за що платить проєкт, для цього і добавляють додаткову мотивацію донатить.
Хочеш донать, хочеш не донать, немає примусової оплати як в деяких проєктах, де ти або купуєш гру, або оплачуєш підписку на місяць!
Свої слова залиш при собі - єнот потаскун!
Отправлено 21.04.2023 13:16
Конец месяца, оплата налогов, комунальных, и прочих платежей включая зароботную плату, оренду серверов. Деньги кроме как от донатов не откуда не поступают,
Вы донатите и получаете доп награды. От наших донатов зависит скорость развития проэкта как и в любом бизнесе.
Доп награды я не получаю в полном объёме. Поэтому желаю успехов в пополнении , пока у вас их тоже не решат забирать в один прекрасный момент после выдачи молчи особо обидчевому игроку некого клана=(.
Отправлено 21.04.2023 13:31
Так же неправда, развитие игры остановилось на данный момент. Донаты на это никак не влияют.
Отправлено 21.04.2023 14:05
Согласен, немного стало на паузу, если посмотреть интенсивность размещения обновлений то можна понять почему так случилось, уверен есть на это ВРЕМЕННЫЕ причины.
https://forum.nura.b...hp?/topic/5077-ближайшие-нововведения/page-7
Отправлено 21.04.2023 15:52
Я конечно со всем перечисленным согласен, но а что мешает совместить эту акцию, и те акции, которые предлагает автор темы?) Как по мне, это только увеличит прибыль)
Я вот жду не дождусь акции на скидки вещей с магазина, и с радостью пополнился бы на 400-500 голда для покупки этих вещей)
- ХотКот нравится это
Отправлено 21.04.2023 16:20
Я конечно со всем перечисленным согласен, но а что мешает совместить эту акцию, и те акции, которые предлагает автор темы?) Как по мне, это только увеличит прибыль)
Я вот жду не дождусь акции на скидки вещей с магазина, и с радостью пополнился бы на 400-500 голда для покупки этих вещей)
Уверен что ничего не мешает, все эти акции будут проведены в будущем, почему их проводят именно когда захотят (например в 21 году была неделя крафта, до этого я не помню когда она была), сброс кланового рэйтинга также, ответить я на этот вопрос не могу.
Просто нужно понимать что от созданой темы на форуме ничего никто вводить не будет. Смысла тут что то доказывать нету.
По скидках на вещи в магазине, они проводятся регулярно на черную пятницу ( последняя неделя ноября) и в этом году будет, я уверен.
Сейчас реально бизнес выживает в Украине, все сферы, даже продуктовые организации.
Донатить в игру нужно - но не обязательно, обязательно донатить на ЗСУ
Сообщение изменено: pocus (21.04.2023 16:22)
- NEECRAGG2 нравится это
Отправлено 21.04.2023 18:22
Проблема не в тому, що ДЦ збирає кошти для продовження оплати і підтримки проєкту, а проблема в тому, що роботи по проєкту не видно
навіть тема "Ближайшие нововведения." закрита
пропозиції гравців, навіть тих, які були одобрені самим ДЦ не виконуються, тоді б люди самі б гроші закидали для вдосконалення екіпіровки, а не за "пополняшки"
Отправлено 21.04.2023 18:27
Якщо забив, то чому ти граєш в безкоштовну онлайн гру? Значить щось зробив для того, якщо ти тут знаходишся!
Я для таких як ТИ, написав, що прибуток має перекривати затрати, а затрати не малі, якщо є розуміння за що платить проєкт, для цього і добавляють додаткову мотивацію донатить.
Хочеш донать, хочеш не донать, немає примусової оплати як в деяких проєктах, де ти або купуєш гру, або оплачуєш підписку на місяць!
Свої слова залиш при собі - єнот потаскун!
Качур Ти ПІЗДОЛИЗ !!!
Донат буде тоді коли буде онлайн та розвиток гри, останні нововведення в 07.21 році............
Що ти ліпиш , які донати якщо нєхуй що тут робити.........
Я тут через друзів , що й написав вище........а вони все більше забивають тому і скоро будуть гайки всьому...
Добити онлайн, легко!!!!!!! Заберіть підставні бійні в 1 чи 2 клана і 80% мультів грибів і піде і решта .........
- Pravedniy нравится это
это приват вообшето и то правду написал правда глаз колит? и как доказат сможеш что я написал? может эт вообше ты переделал,напиши свою цену лишности если она ест куплю . и если честно для меня ты смешной насмешка над ним -для етого ты себя с нуля должен собрат чтоб не был смешным
Отправлено 21.04.2023 18:44
Качур Ти ПІЗДОЛИЗ !!!
Донат буде тоді коли буде онлайн та розвиток гри, останні нововведення в 07.21 році............
Що ти ліпиш , які донати якщо нєхуй що тут робити.........
Я тут через друзів , що й написав вище........а вони все більше забивають тому і скоро будуть гайки всьому...
Добити онлайн, легко!!!!!!! Заберіть підставні бійні в 1 чи 2 клана і 80% мультів грибів і піде і решта .........
І? Твої слова збільшать онлайн? Я думаю ні. Візьми себе в руки, поверни актив в клані, у там вас багато поважних гравців. Почни з себе.
Отправлено 21.04.2023 18:48
Проблема не в тому, що ДЦ збирає кошти для продовження оплати і підтримки проєкту, а проблема в тому, що роботи по проєкту не видно
навіть тема "Ближайшие нововведения." закрита
пропозиції гравців, навіть тих, які були одобрені самим ДЦ не виконуються, тоді б люди самі б гроші закидали для вдосконалення екіпіровки, а не за "пополняшки"
Було б цікаво почути думку адміністрації, тут я згідний, що з гравцями потрібно вести діалог, навіть якщо є складнощі, пояснити чому саме так і що буде далі.
https://forum.nura.b...p?/topic/47824-мой-топ-антирейтинг-нэ-либо-что-заставляет-меня/
Сообщение изменено: pocus (21.04.2023 18:49)
Отправлено 21.04.2023 20:58
ха ха да кого это епет,мои потребности кто то перекрывает ?
Сообщение изменено: GRIMSTROKE (21.04.2023 20:58)
Отправлено 24.04.2023 09:48
Сообщение изменено: Sub Zero (24.04.2023 11:14)
- я тута нравится это
Дилер. Лучший сервис и качество услуг. Сборник приложений для игры https://sabzero.biz
Отправлено 25.04.2023 16:26
І? Твої слова збільшать онлайн? Я думаю ні. Візьми себе в руки, поверни актив в клані, у там вас багато поважних гравців. Почни з себе.
Ти хоч прочитав , що написав???
Я тобі про матерії а ти про петри найкращий міньєт.((((((((((
Я в руках тримаю автомата яким їбашу підарів на своїй ненці Україні, бо в них туалетів не вистачає і їм сказали, що тут можна робити все , що заманеться!!! Щоб всі орки виздихали до 9 Травня , бо далі буде пізно............. Перемога вже ось ось.........
Так багато поважних гравців забили в клані через те , що ДЦ забив ХУЙ, не може розрулити адекватно суперечки на форумі, не знає як далі жити.....
Як повернути коли я описував вже 100 разів як і більшість гравців купу проблем на які ДЦ поХУЮ, бо качур сказав донатити треба !!!
І взагалі ти краще почни з себе, покажи скільки ти донатиш!!!!!!!!!!
Отправлено 25.04.2023 16:40
Якщо ДЦ забив на проєкт тоді хто і за які кошти оплачує та підтримує діяльність проєкту?
Без оплати рахунків на наступний місяць сайт гри був би не доступний. Відсутність ГЛОБАЛЬНИХ змін в грі ТИМЧАСОВІ тому що, не тільки ти тримаєш в руках автомат в цій війні!
- я тута нравится это
0 посетителей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых