З днем Національної гвардії України!
Отправлено 04.05.2023 15:34
Боже яке воно йобнуте)
Отправлено 04.05.2023 17:35
Боже яке воно йобнуте)
Поблажливо даю тобі ще одну спробу, як братам нашим меншим. Все таки мені як сумлінному громадянину належить ставитися з розумінням до обділених природою людиноподібних. Раптом своїми благими намірами таки тебе навчу розуму. Леонід он перестав уже матюки писати на форумі після мого зауваження, зробив правильні висновки. Такий вчинок достойний поваги
Отправлено 07.05.2023 17:40
Пёсик иди гуляй)
Когда я скажу что делать, будешь свой вонючий голос подавать . Понял меня?)
Ч
Отправлено 08.05.2023 15:24
Пёсик иди гуляй)
Когда я скажу что делать, будешь свой вонючий голос подавать . Понял меня?)
Ч
От вже й москальською заговорив, ще через пару повідомлень почнеш мені кричати несамовитим голосом, що прийдуть твої "сасітєлі" і покажуть мені і мені подібним, як жити треба, а потім до Ла-Манша за три дні дійдуть. Давай по дорослому намагайся відстояти свої залишки людської гідності - все, що тобі дісталося на генному рівні від предків
Отправлено 08.05.2023 18:41
Малий не бикуй) тобі це не личить, візьмі пісюнчика до свого ротика і поцьмокай.
Придумай ще щось нормальне, а то шось ти залошився)
Отправлено 09.05.2023 14:32
Малий не бикуй) тобі це не личить, візьмі пісюнчика до свого ротика і поцьмокай.
Придумай ще щось нормальне, а то шось ти залошився)
Ти мені, гетеросексуально орієнтованому, не нав'язуй свої гомоантидеприсанти. Не суди інших по собі, бо дедукція то далеко не твоя сильна сторона. Поки що твій максимум вівці в горах пасти та криком і вульгарщиною доводити їм твою правоту. В суспільстві серед розвинених людей тобі явно незатишно, тут треба свою думку доводити конструктивними аргументами
Отправлено 09.05.2023 15:00
Оце і все?) А про батьків шось стрельнуть?)
Слабенько шось Роналдо , здувся ти шось.
Отправлено 09.05.2023 15:06
Оце і все?) А про батьків шось стрельнуть?)
Слабенько шось Роналдо , здувся ти шось.
Ти неуважний. Вище тобі вже писав, що не стану опускатися в найнижчу лігу любителів ображати батьків. Натомість пропоную тобі задрати планку мозкового штурму до небачених для тебе висот
Отправлено 09.05.2023 15:13
Та ти оказується ще не пропащий )
Ну давай щасливо орел )
Отправлено 09.05.2023 21:17
P. S. оказується = виявляється. Купи підручник з укр. мови і спробуй о
своїти матеріал. Такі вправи сприятливі для розвитку інтелекту[/quote]
Іванова це ти?)
Ахахха, ору чувак) ти норм тіп, я зно здав давно.ну не філолог я що я зроблю?) Як в житі спілкуюсь так і на форумі)
Отправлено 09.05.2023 21:19
Ахахха, ору чувак) ти норм тіп, я зно здав давно.ну не філолог я що я зроблю?) Як в житі спілкуюсь так і на форумі)[/quote]
Ну кожного разу коли ти виправляєш мене це так смішно ))більше ніуя і не вдається тобі зробити.ну ти борись до кінця нікагда не здавайся)
Отправлено 09.05.2023 23:37
Ну кожного разу коли ти виправляєш мене це так смішно ))більше ніуя і не вдається тобі зробити.ну ти борись до кінця нікагда не здавайся)
Смішно з власної недолугості? Відкрию тобі очі, це взагалі сумно, коли людина нездібна до самовдосконалення. Працюй над собою, Коли років через 5 дозрієш, то усвідомиш сповна мої слова. Якщо взагалі дозрієш, не всім дано
Отправлено 10.05.2023 08:30
сумно, коли людина нездібна до самовдосконалення. Працюй над собою, Коли років через 5 дозрієш, то усвідомиш сповна мої слова. Якщо взагалі дозрієш, не всім дано[/quote]
ПедаГог ти настоящий) ладно чел давай пока, бо ти як лапух. Виправляєш що я матюкаюсь, або з помилками пишу. Ну це не прикольно зовсім.
У тебе яйця є вообще, а то мені здалося що ти не мужик (
Отправлено 10.05.2023 10:29
ПедаГог ти настоящий) ладно чел давай пока, бо ти як лапух. Виправляєш що я матюкаюсь, або з помилками пишу. Ну це не прикольно зовсім.
У тебе яйця є вообще, а то мені здалося що ти не мужик (
Мене дико бісить, коли мої співвітчизники поводяться, як неотесані селюки з бурятії. От це дійсно не прикольно. Переламати свою недолугість, прокачати належним чином свої вміння - от для цього дійсно яйця треба, рішучість, витримку. Ти запиши, може стане в нагоді
Отправлено 10.05.2023 13:36
Та ти отим неотесаним спасибі маєш кожного дня говорити і руки цілувати а ти своїм поганим ротом ригаєш тільки... Соловейко...
Отправлено 11.05.2023 14:46
Та ти отим неотесаним спасибі маєш кожного дня говорити і руки цілувати а ти своїм поганим ротом ригаєш тільки... Соловейко...
Все вищеописане стосується виключно тебе і твоєї поведінки. Вкотре тобі намагаюся пояснити, що написане тобою якраз і можна описати твоїм словом "ригати". Це вже так, по буквах пояснюю, як для "особливих" людей, тобто як для тебе
0 посетителей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых